• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batmanlı Çocuklardan Örnek Davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Kur`an Kursu öğrencileri Hüseyin Tosun, İ. Halil Yaman, Muhammed Kanat ve arkadaşları, topladıkları harçlıklarını fakir ailelere ulaştırılması için Batman Umut-Der`e teslim ettiler.

Kur`an Kursuna giderken yolda yardım broşürlerini gördüklerini söyleyen Hüseyin Tosun, \"Broşürlerde Umut-Der`in fakir ailelere gıda yardımında bulunacağı yazıyordu. Bizlerde arkadaşlarla bir araya gelerek kendi harçlıklarımızdan biriktirdiğimiz paralar ile fakir ailelere yardımda bulunmaya karar verdik. Biriktirdiğimiz paraları fakir ailelere versinler diye Umut Der`deki ağabeylere teslim ettik. Böyle bir yardımda bulunmamız hem dernekteki ağabeylerimizi hem de bizleri çok memnun etti\" diye konuştu.

Çocukların yaptığı yardımları değerlendiren Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı Halil Gergin, \"Allah ömürlerini artırsın ve bağışlarını kabul etsin. Kendileri küçük olmalarına rağmen düşündükleri bu fikirler gayet büyük. Kendilerini tebrik eder ileriki hayatlarında başarışlar dilerim\" dedi. (M. Salih Özcan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir