• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van Halkının Ramazan Sevinci
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Ramazan ayını değerlendirmek isteyen Van halkı, buldukları her fırsatta camilerde yapılan mukabelelere ve cemaat namazlarına iştirak ederek bu değerli zamanları en güzel şekilde değerlendirmeye çalışıyor.

Ramazan ayının manevi atmosferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz Çiçekdal, \"Böyle günlerde huzur buluyoruz. Allah`a şükürler olsun ki bizi bu güzel günlere kavuşturdu. Keşke her gün Ramazan olsa\" dedi.

Ramazan ile ilgili duygularını dile getiren Zeki Ortasaç, \"Ramazan ayının tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesini diliyorum.\" diyerek bu ayın bereketinden istifade etmek için camilere geldiklerin söyledi.

Davut Cenge ise Ramazan ayı ilgili olarak, \"Allah`u Teala bu mübarek ayı hepimiz için hayırlı kılsın. Üzerimizden bela ve musibetlerin kalkmasına vesile kılsın.\" diyerek, Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Bu aya kavuşmanın sevincini dile getire Hacı Sevdin Özaras, \"Bizi bu aya kavuşturan Rabbimize hamdolsun. İnşallah bu manevi atmosferi en güzel şekilde değerlendiremeye çalışacağız.\" dedi.

Sıcak havalara rağmen oruç tutmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getirenlerden Ramazan Üzgün ise, \"Mutluyum ve bu ayın hayırlı olmasını diliyorum.\" dedi.

\"Ramazan geldi, hoş geldi. Başımın üstünde yeri var.\" diyen ve Altı Nokta Görme Özürlüler Derneği`ne kayıtlı olduğunu söyleyen Ferzende Demirbacak, bu ayın herkese güzellikler getirmesini diledi. (Mahmut Aytekin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir