• DOLAR 32.377
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2326.339
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapın bazı gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

 

VAN OLAY GAZETESİ: Fırıncılar Ramazan`ın Bereketinden Memnun
Van`da etkili olan kavurucu sıcakta çalışan fırın ustaları, özellikle Ramazan ayında işlerinin daha zor olduğunu söyledi.

 

SYDV Her Gün 20 Bin Kişilik İftar Verecek
Van Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), bu yıl 2 çadırkent ve 5 konteyner kente kalan 20 bin kişiye her gün iftar verecek.

 

Böyle Bir Teklifi Ciddiye Almayız
Saadet Partisi Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasında ülke ve dünya gündemiyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

 

DOĞU ANADOLU: Oruç Tutmanın Maliyeti 886,2 Lira
Türkiye- Kamu Sen genel başkanı İsmail Koncuk, 4 kişilik bir ailenin iftar yapması için gerekli olan günlük tutarın en az 29, 54 lira, ramazan boyunca oruç tutmanın maliyetinin ise 886,2 lira olduğunu öne sürdü.

 

Sınavda Döküldük
Üniversite adaylarının merakla beklediği, 16-17 ve 23-24 Haziran`da yapılan 2012-lisans yerleştirme sınavları (LYS) sonuçları açıklandı. Van yine başarısız iller arasında yer aldı.

 

BÖLGE GAZETESİ: Valilikten Günde 20 Bin Kişiye İftar
Van Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), bu yıl iki çadırkent ve her gün 5 konteyner kentte kalan 20 bin kişiye iftar verecek.

 

Bir İftar Çadırı da Belediyeden
Van Valiliği`nin iftar çadırlarının yanı sıra Van Belediyesi de her yıl geleneksel hale getirdiği iftar çadırını kurdu.

 

VANGÖLÜ EKSPRES: Ekim`de Van`da 2 Fuar Birden Açılacak
İlimiz 23 Ekim 2011 tarihinde ve akabinde yaşanan depremler ile birlikte sıkıntılı günler yaşamış, ekonomimizi, ticaretimizi, sosyal ve demografik yapımızı bozucu etkileri halen devam etmektedir.

 

VAN POSTASI: Van Sydv`den Her Gün 20 Bin Kişiye İftar Yemeği
Van Valisi Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ve çocuklarıyla birlikte ilk iftarını Sosyal Yardımlaşma Vakfı`nın (SYDV) kurduğu çadırda vatandaşlarla birlikte açtı.

 

Fırın Ustaları Kavurucu Sıcakta Çalışıyor
Van`da etkili olan kavurucu sıcakta çalışan fırın ustaları, özellikle Ramazan ayında işlerinin daha zor olduğunu söyledi.

 

GAZETEVAN: Başkale`de Göçerlerin Koyunlarının Gasp Edildiği İddiası
Van`ın Başkale ilçesine bağlı yaylalarda hayvancılık yapan göçerlere ait 200 küçükbaş hayvanın silahlı bir grup tarafından gasp edildiği iddia edildi.

 

VAN HAVADİS: Yılın Belediye Başkanı Seçildi
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen ve her sene yurt genelinde en iyi belediye başkanlarının ve projelerinin seçildiği etkinlikte, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, \"2012`nin en iyi belediye başkanı\" seçildi. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir