• DOLAR 32.568
  • EURO 34.706
  • ALTIN 2412.425
  • ...
Genç-Der 100 Muhtaç Aileye Gıda Yardımında Bulunacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl`ün Genç ilçesinde faaliyetlerini yürüten Genç Eğitim Kültür Sosyal Dayanışma Derneği (Genç-Der), Dernek üye ve gönüllüleri olarak bu Ramazan ayında 100 muhtaç aileye gıda yardımında bulunmayı hedeflediklerini açıkladı.

 

Genç-Der tarafından yapılan açıklama, Ramazan ayının, tüm İslam alemine barış, huzur, adalet getirmesi ve kardeşlik duygularının pekişmesine ve de tüm insanların nefsani, şeytani zincirlerden kurtulup yalnız Allah`a kul olarak özgürlüklerine kavuşması temenni ile başladı.

 

Açıklamada Genç-Der`in sosyal dayanışma alanında pek çok faaliyetinin bulunduğuna vurgu yapılarak, bu doğrultuda geçmiş Ramazan aylarında olduğu gibi bu Ramazan ayında da Genç ilçesindeki muhtaç ailelere gıda yardımında bulunma kararının alındığı ifade edildi.

 

Açıklama daha sonra açıklamada: \"Genç-Der üye ve gönüllüleri olarak ilçemizdeki mahallelerde tespit ettiğimiz ve edeceğimiz en az 100 muhtaç aileye gıda yardımında bulunmayı amaçlıyoruz. Bu hayırlı işimizin daha geniş bir kitleye ulaşmasını isteyebilecek olan hayırsever esnaf ve iş adamlarımızla muhtaç aileler arasında köprü görevi görmeye hazır olduğumuzu da belirtmek isteriz. Ayrıca bu hayırlı işi yaparken insanlarımız arasında hiçbir zaman ayırım yapmadığımızın da bilinmesini isteriz. Derneğimiz dışında ilçe halkımıza yönelik bu hayırlı işi yapan ve bu doğrultuda hizmet veren diğer tüm hayırsever iş adamlarına ve kuruluşlara da halkımız adına teşekkür ederiz. \" ifadelerine yer verildi. Ahmet Cana(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir