• DOLAR 32.587
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2512.213
  • ...
Yeniden Yapılanmada E-İzin Sistem Eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Seminere, Mersin Bölge Müdürü Abdurrahman Acer İzin İrtifak Şube Müdürü Zekeriya Demir, Ağaçlandırma Şube Müdürü Erdoğan Üstüner, İzin İrtifak Şubesinin teknik elamanları, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefleri katıldı.

 

İzin İrtifak Şube Müdürü Zekeriya Demir yaptığı konuşmasında \"E-İzin sistemi; bütün verilerin merkezi veri tabanı içinde toplanmasını, tek bir program içerisinde çalışmayı, doğru ve güncel veriye en hızlı şekilde ulaşmayı, sağlıklı istatistikler elde etmeyi, kısıtlı ve statülü alanları irdelemeyi ve izne konu sahayı Google Earth ortamında izlemeyi sağlamaktadır\" dedi.

 

E-İZİN Sistemi Uygulamadaki Önemi;
Bölge Müdürü Abdurrahman Acer yaptığı konuşmasında, \"Yeniden yapılanma doğrultusunda İşletme Müdürlüklerimiz bünyesinde Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefliklerimiz kurulmuş ve tamamına atama yapılmıştır. Bu birimlerimiz devletçe yapılacak ağaçlandırmanın yanı sıra özel ağaçlandırma işlerini de yürütecektir.

 

Bu nedenle, E-İZİN eğitimi önem arz etmektedir. Henüz sonuçlandırılmayan 1260 adet özel ağaçlandırma talebi bulunmaktadır. Haftanın belirli günlerini özel ağaçlandırma işlerine ayırarak E-İZİN sistemine girilmiş bilgiler üzerinden, bu talepleri en kısa sürede sonuçlandırmanızı istiyorum\" dedi. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir