• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Portakal Bahçesinde 2 Ceset Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, cesetler akşam saatlerinde, Okan Merzeci Bulvarı üzerinde bulunan, Menteş Mahallesi`ndeki portakal bahçesinde bulundu. Bahçe içerisine giren bir vatandaş, cesetleri görmesi üzerine durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis portakal ağaçlarının altında 16 yaşlarında, üzerinde lise forması olan kız çocuğu ile 17 yaşlarında bir erkek çocuğunun cesetleri ile karşılaştı. Yapılan araştırmada cesetlerden birinin, lise son sınıf öğrencisi T.G.A., diğer cesedin ise 17 yaşındaki H.A.`ya ait olduğu belirlendi. Cesetlerden genç kızın kafasının arka tarafından, erkeğin ise şakağından sıkılan tek kurşunla öldükleri tespit edildi. T.G.A.`nın dün akşam saatlerinde babasının silahını yanına alarak evden intihar etmek üzere çıktığı, polisin her yerde genç kızı aradığı ancak bulamadığı ortaya çıktı. Cesetlerin bulunduğu bölgede arama yapan polis kızın okul çantasından başka bir şey bulamadı. Çevrede yapılan tüm araştırmaya rağmen suç aleti silaha da rastlanmadı. Olay yerinde iki adet mermi kovanı bulunması üzerine polis çalışmalarını genişletti.

Olay yerine gelen cesetlerin yakınları sinir krizi geçirdi. T.G.A`nın cenazesi Mersin Devlet Hastanesi morguna, H.A.`nın cenazesi ise Toros Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir