• DOLAR 32.579
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2416.543
  • ...
Mustazaflar Hareketi`nden Ramazan Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İşte o Tebrik Mesajının Tamamı:

RAMAZAN-I ŞERİFİ TEBRİK MESAJI‏

Gönlümüzün çirkinliklerden, Dünyamızın kötülüklerden arınıp güzelleşmesi dileğiyle halkımızın ve tüm İslam âleminin muhterem ve mübarek Ramazan ayını tebrik ederiz.

Hz. Muhammed (s.a.v.)‘in peygamber olduğu, Kur’an’ın indirildiği, İslamın doğduğu mübarek Ramazan ayı; hoş geldi, baş göz üzere geldi.

Meleklerin inip, şeytanların bağlandığı, Cennet kapılarının açılıp, Cehennem kapılarının kapandığı, duaların yükselip mağfiretin indiği kutlu ay; hoş geldi kendi güzellikleri ile geldi.

Allah Azze ve Celle tarafından, manevi bir ziyafet olarak bizlere sunulan Ramazan: günahlardan sıyrılıp, rahmet ve mağfiret olunmaya fırsattır, vesiledir.

İnsan tövbesini bin kere bozmuş olsa da geri çevrilmez, asla eli boş dönmez.

Allah Azze ve Celle, insanı kendisine ibadet ve kulluk yapması için yaratmıştır. Hayır ve bereket ayı olan Ramazan ayından azami istifade edebilmek ve bu ayın manevi atmosferinden mahrum kalmamak için, her Müslüman kendini maddi ve manevi kirlerden temizleme gayretinde bulunmalıdır. Bu ay nefsin köleliğinden kurtulup melekleşme, meleklere benzeme ayıdır.

Rabbimizin sunduğu Ramazan ziyafetinden nasiplenmek isteyen bütün kardeşlere Mustazaflar Cemiyeti olarak çağrımız ve tavsiyemiz:

Özellikle bu ayda namazsızlık, oruçsuzluk, örtüsüzlük gibi müslüman şahsiyeti ile bağdaşmayan hallerden uzak durulması, sadaka ve infakta bulunup fakir ve yoksullara sahip çıkmak gibi hayırlı amellerde bulunulmasıdır.

hayır ve bereket getirmesi temennisiyle tüm herkesin Ramazan-ı şerifini tebrik ediyor ve bizlere de dualarında yer vermelerini diliyoruz.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir