• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gönüllü Muhabirimize Polis Engeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`nın Seyhan İlçesine bağlı Barbaros Mahallesi`nde dün gece 01.00 sularında bir araç belirlenemeyen bir nedenden ötürü yandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri aracı kısa sürede söndürdü. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Olay sonrasında emniyet ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. O sırada olay yerinden geçen ilke Haber Ajansı gönüllü muhabirlerinden Ömer Doğan, kullanılamaz hale gelmiş olan aracı görüntülemek istedi. Ancak güvenlik önlemleri alan emniyet ekipleri gönüllü muhabirimizi tehdit ederek görüntü aldığı telefondan video ve resimleri sildi.

Ömer Doğan dün gece yaşadığı olayı şöyle anlattı, \" Dün gece saat 01:00 sıralarında Barboros Mahallesi Ümmü Gülsüm Camii yakınlarında arkadaşlarımla beraber eve gitmek üzere yürüyorduk. O sırada bir aracı yanmış halde gördük. İtfaiye ekipleri olaya müdahale etmiş ve soğutma çalışmaları yapıyordu. Bende bu durumu görüntüleyerek İlke Haber Ajansı`yla paylaşmak istedim. Orada bulunan polisler de `neden görüntü alıyorsun, bu görüntüleri kime vereceksin` diyerek elimdeki telefonu aldı. Polis tehditler savurarak içindeki fotoğrafları ve videoları sildi. Ben sadece görüntüleri alıp Haber Ajansı`na ulaştıracaktım, yaptığım şeyin suç olduğunu düşünmüyorum. Orada mağdur olmuş bir araç sahibi vardı, belki de yetkililer yapılan haber sonucu failleri bulmakta biraz daha acele edeceklerdi. Nitekim bugün haber sitelerini dolaştım ve dün akşamki araç yangını haberinin hiçbir haber sitesinde olmadığını gördüm. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir