• DOLAR 32.318
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2298.602
  • ...
Muğniye Suikastında Suudi Arabistan Parmağı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haftalık el Menar adlı Filistin dergisinin yazdığına göre, Suriye`de tutuklanan, Suudi Arabistan üst düzey komutanlarından Albay Nasır el Arifi, yaptığı açıklamalarda, Suudi Arabistan`ın, Suriye ve Lübnan`daki faaliyetlerine işaretle, Lübnan Hizbullah hareketi komutanı İmad Muğniye`ye Suudi Arabistan ve Siyonist rejimin birlikte suikast düzenlediklerini söyledi.

El Menar dergisi haberinde, Siyonist rejimin o dönemin başbakanı Ehud Olmert ve Suudi Arabistan ulusal güvenlik konseyi genel sekreteri Bender Bin Sultan`ın 2006`da Kudüs`ün batısında bir otelde gizlice bir araya gelerek, Bender Bin Sultan`ın Olmert`e, Lübnan Hizbullah`ına karşı savaş yapması ve bu savaşın bedelinin karşılanacağı teklifinde bulunduğunu yazdı.

Suriye`de tutuklu bulunan Suudi Arabistanlı Albay Nasır el Arifi itiraflarında, Bender bin Sultan`ın, Lübnan Hizbullah komutanı İmad Mugniye hakkında bilgi toplayarak, bu bilgileri Siyonist rejime verdiğini belirterek, Bender bin sultan`ın İmad Mugniye`yle ilgili bilgilerin yanı sıra, Lübnan milis güçlerine karşı Suudi Arabistan diğer ülke uyruklu işbirlikçiler hakkında bilgi verdiğini itiraf etti. (El-Menar)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir