• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
DİKA’dan kişisel gelişim eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Mardin İl Koordinatörlüğü’nün Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından desteklenen “Profesyonel Hizmet için Personel Eğitimi” projeleri kapsamında TKDK Mardin Koordinatörlüğü personellerine yönelik 48 saatlik NLP Odaklı Kişisel Gelişim Eğitimi gerçekleştirildi.

Kurumun toplantı salonunda yapılan eğitim iş yoğunluğu göz önünde bulundurularak personelin iş süreçlerinin olumsuz etkilenmemesi için günde dört saat olacak şekilde toplam 12 gün sürdü.

Eğitim, Mit Akademiden Eğitmen Müzeyyen Özkır tarafından otuz kişiden oluşan personele verildi. Eğitimin ardından DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ile TKDK Mardin İl Koordinatörü Erdal Çelik tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, ajansın Teknik Destek Programı amacının bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeni ile hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamak olduğunu söyledi.

Bu doğrultuda Bölgede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları, özel kesim, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerin kurumsal, beşerî altyapılarının geliştirilmesi ve iş birliği kapasitesinin artırılmasını hedeflediklerini belirtti.

Altındağ, “Ajansımız gibi proje desteği veren Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Mardin Koordinatörlüğü personeline bu eğitimin verilmesine destek olmak bizlere ayrı bir mutluluk vermiştir. Bundan sonrada farklı kulvarlarda benzer iş yapan DİKA ve TKDK’nın iş birliğinin daha da ileriye taşınması temennisiyle bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir