• DOLAR 32.333
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2299.36
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van`da yayın yapın bazı gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: \"Biz Öyle Ortada Kalmışız\"
Van Köyleri ile Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin deprem sonrası Van Köylülerinin sıkıntılarını dinleme ve sorunları dile getirme projesi kapsamında köy ziyaretleri devam ediyor. Dernek Başkanı Fevzi Doğan, deprem sonrası yaşanan sıkıntıları yerinde görüp incelediklerini ve yaşanan sıkıntıların bir an önce yetkililerce giderilmesi gerektiğine işaret ederek, \"bütün ehemmiyet göz önünde bulunan şehirlere verilirken köyler ve köylüler adeta unutulmuş\" dedi.

Tutku Radyo`dan Ramazana Özel
Tutku Radyo`dan Ramazan ayına özel bir ilk daha. Her yıl Ramazan ayına özel programlar hazırlayan Tutku Radyo bu yıl düzenleyeceği bir programla piyasa değeri yaklaşık 150 TL olan kitap setini her gün bir kişiye hediye etme kararı aldı.

Van İl Müftülüğü`nden Ramazan`a Özel Hazırlık ve Tedbirler
Van il müftüsü Nimetullah Arvas, Ramazan ayı için yapılan hazırlıkları ve bu ay için alınan tedbirleri düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

VAN SESİ: Belediyeden Beklenen Denetim
16 aracın kornası sökülürken, 7 halk otobüsüne cezai işlem, 4 muavin ve şoföre ise işten uzaklaştırılma cezası verildi.

DOĞU ANADOLU: Şehitlere Buruk Anma
Bahçesaray Sündüs Yayla`sında 19 yıl önce hunharca şehit edilen 25 vatandaş, kabirleri başında sade bir törenle anıldı.

VATSO` dan Basın Açıklaması
Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada basında çıkan ve gerçek dışı olduğu belirtilen haberlerden duyulan rahatsızlık dile getirildi.

VANGÖLÜ EKSPRES: Tarihi Camide 112 Yıl Aradan Sonra İlk Teravih Namazı Kılındı
Van Kalesi`nin zirvesinde bulunan ve yapılan restorasyonun ardındın 2010 yılında ibadete açılan Süleylen Han Cami`sinde, 112 yıl aradan sonra ilk teravih namazı kılındı.

Van Belediyesi İftar Çadırı Kurdu
Van Belediyesi`nin, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurduğu iftar çadırında her gün binlerce kişiye üç bin kişiye üç çeşit sıcak yemek verilecek.

VAN POSTASI: Van`da İki Fakülte Daha Kuruluyor
AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Van`da Hukuk ve Denizcilik fakültelerinin açılacağını söyledi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü`nden Hastane Başhekimlerine Ziyaret
Van Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte Van İpek Devlet Hastanesi ile Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi başhekimlerini ziyaret etti.

BÖLGE GAZETESİ: Evinin Geçimi İçin Boyacılık Yapıyor
Van`da tek bayan ayakkabı boyacısı Teybet Uçar, evinin geçimini sağlayabilmek için kentin en işlek meydanında müşteri bekliyor.

Erciş Belediyesi Bu Yılda İftar Çadırını Açacak
Van`ın Erciş Belediye Başkanlığı, Ramazan ayında mağdur ve dar gelirli durumda bulunan vatandaşlara sıcak yemek vermek amacıyla iftar çadırı kurdu. Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, belediye olarak 8 yıldır gelenek haline getirdikleri iftar çadırı açma faaliyetlerini bu yıl da tekrarladıklarını söyledi. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir