• DOLAR 32.573
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2426.723
  • ...
Çorum`daki Koli Fabrikası Alev Alev Yandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çorum`da 90 kişinin çalıştığı yumurta viyolü fabrikası alev alev yandı.

Yangın, saat 00.00 sıralarında, Osmancık yolu üzerindeki fabrikada elektrik kontağından çıktı. Elektrik panosunun patlaması ile kıvılcımlar karton viyolüne sıçradı. Fabrikada çalışan işçilerin müdahalesi sonuçsuz kalınca yangın büyüdü. Alevler tüm fabrikayı sardı. Olay yerine gelen 15 itfaiye aracı yangını güçlükle söndürdü. Ancak fabrika kullanılamaz hale geldi.

MİLLETVEKİLLERİ OLAY YERİNE GELDİ

Fabrikaya AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ile Cahit Bağcı geldi. Yangın hakkında bilgi alan vekiller, olayın çok üzücü olduğunu ancak can kaybı olmamasının da sevindirici olduğunu belirtti. Milletvekillerinin yanı sıra Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Alper Zahir de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Fabrikanın ortaklarından Kenan Yarımca, "Yangın elektrik kontağından çıktı. Herşey 1 dakika içerisinde oldu. Su daha alevlere temas etmeden buharlaşıyordu. Bu yüzden söndürme çalışması çok zor oldu" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, soğutma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, "İnşallah can kaybı yaşanmadan olayı atlatacağız. Elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz‘’ diye konuştu. CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir