• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
Her Gün Yaklaşık 2 Bin Kişiye İftar Verilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Belediye Başkanı Kadir Kara, her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet Meydanı’na kurulan çarşı ile küçük bir panayır havası verileceğini, meydan karşısına ise lunapark kurulacağını kaydetti. Başkan Kara, iftardan yarım saat sonra başlayacak etkinliklerin ilk bölümünde çocuklara yönelik faaliyetler düzenleneceğini, teravih namazının ardından ise çeşitli etkinliklere devam edileceğini bildirdi.

Kadir Kara, “Her gün akşam Osmaniyeli hemşerilerimize ve özellikle sevgili çocuklarımıza, gençlerimize yönelik eğlenceler düzenleyeceğiz. Bu yapacağımız etkinlikler sayesinde bir sonraki Ramazan`ın biran önce gelmesini bekleyecek kalitede çalışmaya imza atacağız. Çocuklarımıza Ramazan ayının eğlenceli kısımlarını aktarırken büyük yaştaki vatandaşlarımıza da diğer programlarımızla Ramazan`ın doyumsuz havasını sunmaya çalışacağız. Göreve geldiğimizde ‘Osmaniye’de Bu Ramazan Bir Başka Geçecek’, ‘Sana Değer Osmaniye’ sloganlarıyla farklı bir Ramazan ayı yaşatacağız demiştik. Bunu da başardık. Bu yıl geçtiğimiz yıllardan kazandığımız tecrübelerimizle daha güzel etkinlikleri halkımızla buluşturacağız.” dedi.

Osmaniye Belediyesi tarafından il merkezindeki camilere Ramazan ayı öncesi temizlik malzemesi seti dağıtımı yapıldığı aktardı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir