• DOLAR 32.383
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2326.38
  • ...
Türkiye`ni​n İlk Çocuk İftarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Ramazan ayında birbirinden farklı ve özgün projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Esenler Belediyesi, Türkiye’nin ilk Çocuk İftarını düzenleyecek. Ülkemizde ilk defa organize edilecek “Çocuk İftarı” binlerce çocuğun katılımıyla gerçekleşecek.

Ramazan’ın ilk günü 20 Temmuz Cuma günü Esenler Kemer Stadyumu’nda gerçekleşecek iftara; yaklaşık 5 bin çocuk anneleriyle birlikte katılacak. Ramazan’ın ruhuna uygun manevi bir atmosferi içinde iftar saatinde hep birlikte oruç açacak çocuklar, aynı sofrayı buluşmanın bereketini yaşayacaklar.

ÇOCUK SEMAZENLER GÖSTERİ YAPACAK

O güne özel düzenlenecek kültür ve sanat programlarında da çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşayacaklar. İftar saatinden sonra Karagöz Hacivat gölge oyunları, animasyon, Jonglör, İllüzyonist ve TRT Çocuk Paytak Show’un sevilen ismi Kerem Eser’in gösterilerinin yanı sıra Çocuk Semazenler de sahne alacak.

Her etkinliğin çocuklar düşünülerek hazırlandığı Çocuk İftarı’nda, keyifli vakit geçirecek çocuklar, iftardan çocuklarına anlatabilecekleri hatıralarla dönecekler. Sürpriz konukların da katılacağı programın sonunda ise; çocuklara sürpriz hediyeler verilecek.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir