• DOLAR 32.58
  • EURO 35
  • ALTIN 2418.924
  • ...
Mardin`de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre Kaçakcılık ve Organize Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar kapsamında; il merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada, aracın ön kaput ile silecekleri arasındaki boşlukta poşetler içerisinde; 5 adet Sıg Sauer marka tabanca ve tabancaya ait 7 adet şarjör ele geçirildi.

Ele geçirilen silahlarla ilgili olarak araçta bulunan 2 şahıs hakkında silah ve mühimmat kaçakçılığı yapmak suçundan yasal işlem başlatıldıktan sonra şahıslar, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Mardin E tipi kapalı cezaevine gönderildi.

Mardin Emniyetinin düzenlediği diğer bir operasyon ise Nusaybin ilçesinde düzenlendi. Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Nusaybin ilçesi Akçatarla Köyü yolu üzerinde durumundun şüphelenilen bir araç ve bu aracın öncülüğünü yapan bir motosiklette yapılan aramada 3 kilo 840 gram kubar esrar maddesi ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Araçta ve motosiklette bulunan toplam 4 şahıs gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen 4 şahıstan 3`ü tutuklanarak Mardin E tipi kapalı cezaevine gönderildi.

Bu arada Mardin Emniyet Müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü ekipleri, iki gün önce saat 19.00 sıralarında il merkezimizde meydana gelen H.Ç.(34) isimli şahsın bıçakla yaralanması olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde; olaya karıştıkları tespit edilen yaşı küçük olan bir şahıs olmak üzere toplam 7 şahıs gözaltına aLdı.

Adli makamlara sevk edilen 7 şahıstan altısı serbest bırakılırken 18 yaşındaki 18 isimli bir şahıs ise tutuklanarak Mardin E tipi kapalı cezaevine gönderildi. (Mehmet Arasan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir