• DOLAR 32.509
  • EURO 34.947
  • ALTIN 2439.223
  • ...
CHP`li Belediye `Bu Kadar da Olmaz` Dedirtti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
CHP`li olan İzmir`in Foça Belediyesi, mübarek Ramazan`ın ilk günü ilçede şarap konseri düzenliyor.

Foça Belediyesi Basın Bürosu`ndan duyurulan etkinlik yarın yapılacak. "Zamanın İçinden Akan Şarap" ismi verilen konserde; Michaela Benn ve Christian Gilles-Sabot, Türkçe, Almanca, Fransızca ve İtalyanca şarkılar seslendirecek.

ŞARAP TADIMI YAPILACAK

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, "Michaela Benn ve Christian Gilles-Sabot, şarabın Foça üzerinden Akdeniz`e ve Batı`ya yayılmasıyolculuğu ile şarap kültürünü anlatacaklar. Konser arasında ve sonrasında; Foça`nın kırmızı Foça Karası Şarabı ve konuklarımızca Braubach`tan getirilen Beyaz Riesling şarabının küçük ölçekli tadımı yapılacak. Beşkapılar Kalesi`nde, Saat 21.30`da başlayacak olan konsere tüm halkımız ve misafirlerimiz davetlidir." denildi.

FOÇALI`LAR TEPKİLİ

Foça`da yaşayanlar, belediyenin Ramazan`ı şarap konseriyle karşılamasına tepkili: "Ramazan`dan başka bir gün yok muydu şarap konseri düzenlemek için." Foçalılar, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ`ı Kılıçdaroğlu`na şikayet ediyor. Genel Başkanının bu saygısızlığın önüne geçmesini isteyen vatandaşlar, "Biz de CHP`liyiz ve CHP`den başka hiçbir partiye oy vermedik. Ama bu gibi organizasyonlar CHP`yi dinsizleştiriyor. Sanki CHP`liler dinsizmiş gibi bir görüntü çıkarıyor. Belediye başkanımız hemen bu yanlıştan dönsün." şeklinde konuşuyorlar.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir