• DOLAR 32.572
  • EURO 34.907
  • ALTIN 2434.268
  • ...
YYÜ Personeline Promosyon Müjdesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- YYÜ`de bir ilke daha imza atılarak Türkiye`de bugüne kadar ödenen en yüksek banka promosyon ücreti üniversite personeline verilecek.

 

Geçtiğimiz ay yapılan banka promosyon ihalesini kazanan bir banka ile YYÜ arasında Rektörlük Senato Odası`nda protokol imzalandı. İmzalanan protokolle YYÜ personeline birçok avantajın yanı sıra Türkiye`de bir ilke imza atılarak rekor promosyon ödemesine karar verildi. Buna göre üniversite personeline kişi başına bin 809 liralık promosyon tek seferde ödenecek. Toplamda ise 4 milyon 901 bin lira promosyon ödenmiş olacak.

 

YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal 3 yıllık sözleşme karşılığında üniversite personeline bin 809 liralık promosyon ücreti verileceğini ifade ederek, \"Bu miktarda bir promosyon Türkiye`de bir ilk sanırım. Ayrıca promosyonun tek seferde ödenecek olması da ayrıca sevindirici bir durum\" dedi.

 

Protokolün imzalanmasından önce bir açıklama YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal yaptıkları çalışmalar sonucu şu ana kadar Türkiye`de ödenen en yüksek promosyonun YYÜ personeline ödeneceğini söyledi. Kişi başına bin 809 lira promosyonun 15 Ağustosta akademik ve idari personele tek seferde ödeneceği ifade edene Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, \"Tabi biz promosyon ihalesi sürecinde personelimize en yüksek promosyon miktarını alabilmek için hummalı bir çalışma başlattık. Bu çalışmanın sonucu rekor sayılabilecek düzeyde bir promosyonun personelimize ödenecek olması bizi sevindirmiştir. Hem miktar bakımından hem de tek seferde ödenecek olması bakımından sanırım Türkiye`de bir ilktir, banka promosyonlarında. İnşallah bu protokol hayırlara vesile olur\" dedi. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir