• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Bin Aileye Ramazan Paketi Dağıtmayı Hedefliyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yaptığı hayırlı faaliyetlerle tanınan Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği başkanı Abdullah Yıldırım, Ramazan ayında 1000 aileye ramazan paketi ulaştırmayı hedeflediklerini belirterek ramazan öncesi de 140 aileye gıda paketi dağıttıklarını ifade etti.
 
Ramazan ayının ibadet ayı olduğunu hatırlatan Yıldırım, "Ramazan ayı namaz ve orucun yanında aynı zamanda bir yardımlaşma ayıdır. Bu ayda yoksullar, düşkünler daha çok hatırlanır. Bizler de rahmet eli gıda bankası olarak bu sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu nedenle bu mübarek ayda fakir ve muhtaçların daha çok hatırlanması adına en az 1000 aileye Ramazan paketi ulaştırmayı hedefliyoruz. İstedik ki bu mübarek ayda fakir ve muhtaçlara bir nebze de olsa destek olalım, onların gönlünü hoşnut edelim. Rabbimizden dileğimiz bu hayırlı çalışmalarımızda bizlere muvaffakiyet sağlasın" diyerek yaptıkları çalışmalarda katkılarını esirgemeyen hayırsever esnaflara teşekkür ettiklerini belirtti.
 
"Ramazan Çalışmalarımız Son Süratle Devam Etmektedir"
Yıldırım, "Bizi bu mübarek ramazan ayının arifesine yetiştiren Allah`a şükürler olsun. Allah`a hamdu senalar olsun, Ramazan çalışmalarımız son süratle devam etmektedir. Bu mübarek ramazan ayı öncesi şimdiye kadar yaklaşık olarak 140 ailemize gıda paketi dağıtımımız oldu. Ramazanının ilk günü olan Cuma gününe kadar Allah nasip ederse 250 adet gıda paketi daha dağıtmayı düşünüyoruz. Amacımız fakir, muhtaç, miskin olan tespit ettiğimiz ailelere Ramazan öncesi bir nebze de olsa ihtiyaçlarına cevap vermek. Bu çerçevede 1,5 kilogramdan oluşan yaklaşık olarak 50 paket kırmızı et hazırladık. Fakir ailelerimize böylece Ramazan`ın ilk gününde, iftarlarında bir gün de olsa kırmızı et ihtiyaçlarını karşılamayı umut ediyoruz" şeklinde konuştu. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir