• DOLAR 32.494
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2429.988
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayın yapan gazetelerden bazı haber başlıkları;

VAN OLAY GAZETESİ: RAMAZAN HAYRA ANAHTAR OLSUN
On bir ayın sultanı Ramazan ayının arifesinde bulunduğumuz şu günlerde Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas bu mübarek ayı ile ilgili muhabirlerimize önemli açıklamalarda bulunarak, herkesin Ramazan`ı en güzel şekilde değerlendirmesi için tavsiyelerde bulundu.

Dursun Odabaş İsmi Olumlu Karşılandı
Akademisyenler Derneği, Prof. Dr. Dursun Odabaş isminin Tıp Fakültesi hastanesine verilmesini olumlu karşıladı.

VANGÖLÜ EKSPRES: İLKÖĞRETİM OKULU`NUN SBS BAŞARISI
Van Özel Serhat Nevbahar ilköğretim okulu müdürü Mehmet Yıldız, seviye belirleme sınavı (SBS) sonuçlarına göre bu yıl da büyük bir başarıya imza attıklarını açıkladı.

Adır Adası Martıların İstilasında
Van Gölü`ndeki en büyük adalardan biri olan ve üzerindeki manastır ile turizm cenneti olarak bilinen Adır adası, martıların meskeni haline geldi.

VAN POSTASI: ARAS`A TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Geçtiğimiz günlerde AK Parti 4. Olağan kongresinde delegelerin büyük çoğunluğun oyunu alan Abdullah Aras güven tazeledi.

Haydi Gençler Kampa
20 haziran 2012 tarihinde van gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü tarafından başlatılan \"haydi gençler kampa\" adı altında düzenlenen ücretsiz deniz kampı 13-15 yaş arası 70 kişilik gruptan oluşan ilk kız çocuklarını ağırlamaya başladı.

BÖLGE GAZETESİ: VAN`DA TRAFİK KAZASI: 17 YARALI
Van`da meydana gelen trafik kazasında 17 kişi yaralanırken, minibüsün bir reklam direğine çarparak durması ile olası faciadan dönüldü.

GAZETEVAN: BAŞKALE`DE ASKERİ ARACA MAYINLI TUZAK Van`ın Başkale ilçesinde PKK mensupları tarafından yola döşenen mayın, askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

VAN SESİ: RAMAZANDA DİŞLERE DİKKAT!
EDAD (Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği) Başkanı Doç. Dr. Ata Anıl, beslenme şeklimizin değiştiği ramazan ayında çürüklerden korunmak ve sağlıklı dişlere sahip olmak için dikkat edilmesi gereken hususları anlatıyor.

Hayat Boyu Öğrenme Projesi
Hayat Boyu Öğrenme Projesi Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçerli, her vatandaşın tek bir şifreyle Türkiye ve Avrupa`daki öğrenme ve istihdam fırsatlarına ulaşabileceğini belirterek, konuyla ilgili web portalının oluşturulduğunu söyledi. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir