• DOLAR 32.597
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2498.61
  • ...
`Bu Yıl Müslümanlar Gibi Oruç Tutacağım`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Avustralya`nın Yeni Güney Galler (NSW) Eyaleti Toplum ve Vatandaşlık Bakanı Victor Dominello, bu yıl ilk defa Müslümanlar gibi oruç tutacağını söyledi. Dominello, "Onun için şimdiden kendimi iftarın zengin sofraları için hazırlıyorum. İftar sofraları, bende unutulmaz anılar bırakıyor." dedi.

NSW hükümetinin de bu yıl toplumun önemli insanlarına bir iftar vereceğini belirten Dominello, diğer kurum ve kuruluşların iftar davetine de katılacağını belirtti. Dominello, birçok kurum ve kuruluşun yoğun iftar davetinin söz konusu olduğunu ve bu davetlere katılmayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Dominello, "Bu yıl daha çok iftar programlarımız ve davetlerimiz gençlere yönelik olacak. İftarlar çok güzel dostluk ve diyaloglar ile karşılıklı anlayışlara vesile oluyor. Onun için bu önemli dönemleri çok iyi değerlendirmek lazım." dedi.

Bu sene ilk kez Müslüman ailelerin daveti üzerine ev iftarlarına da katılacağını açıklayan Bakan Dominello, şimdiden Avustralya`daki bütün Müslümanların bu önemli ayını tebrik ettiğini kaydetti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir