• DOLAR 32.601
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2496.07
  • ...
Ramazan Hatırlamaktır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Uluslararası yardım derneği olan Beşir Derneği, Ramazan ayının gelmesiyle faaliyetlerini artırdı.

 

Dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapan Beşir Derneği Bingöl Temsilcisi Cemal Alimoğlu: \"Kurulduğu 2004 yılından beri yurt içinde ve yurt dışında hizmetlerini aralıksız devam ettirmekte olan derneğimiz, kendisine yetemeyen, desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, istismara açık hale gelmiş mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak, sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmak, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmek amacıyla yurt içinde 175 temsilci ve binlerce gönüllülerimiz ile aralıksız 7/24 çalışmaktadır\" dedi.

 

Bingöl Temsilcisi Alimoğlu: \"25 Bin aileye gıda kolisi yardımı yapmayı hedefleyen derneğimiz, bir ailenin ihtiyacı olan bir aylık gıda paketini sizin adınıza 50 TL ücretle hazırlatmaktadır. Türkiye`nin her ilinde ve ilçesinde dağıtımı yapılacak kumanya paketlerine sizlerden de destek beklemekteyiz. Kumanya yardımı yanı sıra ihtiyaç sahiplerine bayramlık, sıcak yemek gibi birçok hizmeti de inşallah bu ramazan ihtiyaç sahiplerine sunmuş olacağız\" ifadelerini kullandı.

 

\"Bu Ramazan Her Evde Bereketle Yüzler Gülsün Diye Hizmetteyiz\"
`Ramazan ayı için özel olarak hizmete sunduğumuz www.ramazan.yardimlari.com adresinden gerek bağış yapmak isteyenler gerekse yardım talep etmek isteyenler online olarak tüm bu işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir` diyen Alimoğlu: \"Sitemizde tüm ramazan ayı faaliyetlerimiz yer alacak ve temsilcilik haberlerimizle nerede ve nasıl yardımlar yaptığımızı güncel olarak duyuracağız. Şeffaflık ve sorgulanabilir olmak ana felsefemizdir. Bağışçılarımızın bağışlarını nerede kullandığımızı onlar ait sayfada duyurmak suretiyle bilgilendireceğiz. Yurt içerisinde faaliyet gösteren temsilcilik listemize yine ramazan özel web sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bu ramazan her evde bereketle yüzler gülsün diye hizmetteyiz. Faaliyetlerimizi ve amacımızı kamuoyunun bilgisine sunar desteklerini bekleriz\" şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir