• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Otobüs, Çarptığı İşçileri Bırakıp Kaçtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Kaza saat 13.30 sıralarında Kartal Yakacık Aydos Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Şakir Usbubar`ın kullandığı 34 ZY 5963 plakalı servis otobüsü, caddeye süratli bir şekilde girince, doğalgaz çalışması yapan İGDAŞ`a bağlı 6 işçinin arasına daldı.

2 işçiye çarpan servis otobüsü daha sonra yol kenarında park halinde bulunan otomobillere vurarak durabildi. Kazaya neden olan otobüs şoförü Şakir Usbubar, yaralı işçileri bırakarak olay yerinden kaçtı. Yaralı işçilerin yardımına koşan çevredeki vatandaşlar, sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre yerde ambulans bekleyen işçiler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde tedavi altına alınan Faruk İmranoğlu ve Kadir Yüce’nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Görgü tanıkları, servis otobüsünün yola süratli bir şekilde girdiğini, bu sırada çalışma yapan işçileri fark edemediğini söyledi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis, kaçan sürücüyü yakalamaya çalışıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir