• DOLAR 32.521
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2419.856
  • ...
NÇ, Davası Yine Ertelendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Mardin`in Mazıdağı İlçesinde N.Ç. adlı kızın 2002 yılında 13 yaşındayken 24 kişinin cinsel istismarına uğraması nedeniyle açılan ve 10 yılda yerel mahkemenin verdiği kararın Yargıtay tarafından kısmi olarak bozulması nedeniyle, Mardin 1`inci Ağır Ceza Mahkemesi`nde yeniden görülen davanın 4`üncü duruşması yapıldı.

Mardin 1`inci Ağır Ceza mahkemesinde görülen dava duruşmasında daha önceki duruşmalara mazeretsiz katılmayıp ifade vermeyen 19 kişiden 18`i ifade vermişti. İfade vermeyen 1 kadının tutuklanması çıkartılarak ifade verilmesine karar verildi. İfade vermeyen 1 kadının tutuklanmasının ve ifade alınması ile birlikte 21 sanıkla ilgili eksikliklerin giderilmesi için duruşma 2 Ekim tarihine ertelendi.

N.Ç` nin avukatları mazeret bildirerek katılmadığı duruşmada, daha önce ifadesine başvurulmak için hakkında zorla getirilme kararı olan bir sanık getirilip ifadesi alınırken, sanıklar arasında bulunan ve N.Ç.`yi pazarlamakla suçlanan Türkan T. hakkında ise ifadesine başvurulmak üzere yakalama kararı çıkartıldı. (Mehmet Arasan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir