• DOLAR 32.325
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2282.007
  • ...
ABD Uçak Gemisi, Antalya`da Demirledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANTALYA - Nükleer güçle çalışan uçak gemisinde yaklaşık 5 bin mürettebat ve çeşitli sınıflarda 80 civarında uçak bulunuyor. 22 Temmuz’a kadar, beş gün Antalya’da kalması planlanan geminin mürettebatı karaya çıkmaya başladı.

Küçük bir şehir boyutundaki geminin Antalya’ya gelmesi esnafta beklenti oluştururken tatilcilerin keyfini kaçırdı. Tatil için Adıyaman’dan gelen ve Konyaaltı`nda denize girerken dev gemiyi karşısında gören Abuzer Yıldırım, “Antalya gibi bir turizm beldesinde savaş gemisini geziyor olması buraya gelen turist açısından, burada yaşayan halk açısından tedirgin edici bir durum. Adıyamanlıyım, buraya tatile geldim ama gemiyi görünce moralim bozuldu. Gemiden korktuğumuzdan değil ama bu kadar duyarsız olmaları beni şaşırttı.” diye konuştu.

Konyaaltı sahilinde plaj işleten Fatih Demiral da, geminin varlığından rahatsız olduğunu belirterek, “Gemi bugün saat 11.00 sularında geldi. Geldiğinde plajım doluydu. Sabah saat 8.00’den itibaren dolmuştuk. Böyle büyük bir geminin sahile yakın olmasından dolayı insanlar tedirgin oldu. Şuan plajımız bomboş. Halk tedirgin oldu, rahatsız olduk.” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir