• DOLAR 32.555
  • EURO 34.872
  • ALTIN 2436.131
  • ...
`Aile İçi Seminerlerimiz Büyüyerek Devam Edecektir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Tesettür Seferberliği Platformu Başkanı Salih Demir, okulların kapanması ile birlikte 45 gün gibi kısa bir sürede 40 farklı merkezde, görevli bayanlar tarafından gerçekleştirilen, çocuk ve bayanlara yönelik, Aile İçi Seminerlerin genişleyerek devam edeceğini söyledi.
 
45 Günde 40 Seminer
Akdeniz bölgesinde farklı merkezde 45 günde 40 seminer düzenlediklerini belirten TESSEP Başkanı Salih Demir, "TESSEP olarak bayan üyelerimiz 26 Mayıs`tan beri Akdeniz bölgesinde platformumuza bağlı STK`ların desteği ile 40 seminer gerçekleştirdi. Aile İçi Seminerlerimiz Ramazan ayı sonrasında da daha genişletilmiş olarak devam edecektir." dedi.
 
"Günümüzde Kadın Büyük Bir Ahlak Erozyonu Yaşamaktadır"
Günümüzde her alanda kadın üzerinde ciddi oyunların oynandığını belirten Demir şu şekilde konuştu: " Toplumun özellikle ailenin, ailede de en çok kadının yıpratılmaya çalışıldığı ve büyük bir ahlak erozyonun yaşandığı günümüzde bu tür aile için bilgilendirmeler, aile içinde, kadının rolünün belli olması, karşılıklı haklar ve geleceğimiz olan çocuklarımızın korunması ile alakalı bilgilendirmeler büyük önem arz etmektedir. Bu yüzden ailelere yönelik 40 farklı noktada yaptığımız seminerlerimizde, Kur`an ve Sünnete göre tavsiyeler sunup, öğütler edilmektedir. Şu ana kadar yaptığımız seminerlerimize halktan yoğun katılım olurken, bu seminerlerimize Allah`ın izni ile Ramazandan sonra da devam edeceğiz."
 
Demir, son olarak TESSEP`e üye dernekler ile 29 Temmuz`da Gaziantep`te yapacakları istişare toplantısı ile yapılan ve yapılacak olan çalışmaların değerlendirileceğini söyledi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir