• DOLAR 32.377
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2325.811
  • ...
Boykot`un İkinci Aşamasına Geçildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Ulusal Girişimi Hareketi "işgali yenmek için" sloganıyla işgal edilmiş Filistin topraklarında Siyonist işgal rejimi ürünlerini boykot eden "Bader" kampanyasının ikinci aşamasını başlattı.

Filistin Ulusal Girişim Hareketi Genel Sekreteri milletvekili Mustafa Bergusi, kampanyanın ikinci aşamasının aynı kalite ve fiyatlarda Filistinlilere ait ürünler olmasına rağmen Filistin marketlerinde satılan ve işgal yönetimine her yıl milyonlarca dolar kazandıran Siyonistlere ait süt ürünlerine karşı olacağını söyledi.

Bergusi, "Batı Yaka`da Tapuzina meyve sularının kullanımının yüzde 70 oranında azalması" gibi önemli bir başarıyla sonuçlanan kampanyanın ilk aşamasından sonra yine işgal rejimi ürünlerinin boykot edileceği "Bader" kampanyasının ikinci aşamasını Ramallah`ta düzenlenen basın açıklamasıyla başlattı.

Avrupa`dan sonra market ürünlerinde en büyük satışı işgal edilmiş Filistin topraklarında yapan işgal rejiminin burada 4 milyar dolar değerinde ürün satışında bulunduğunu belirten Bergusi, kazanılan bu paranın Filistin halkını ezmek ve Filistin topraklarında Yahudi yerleşim birimlerini ilerletmek için kullanıldığını söyledi.

Bergusi, kampanyanın amacının Filistin meselesinin hayrına "ölçüleri dengelemek" olduğunu ifade ederek, “Ölçüleri dengelemenin ilk aşaması da işgali yenmek ve insanımızın azmine destek olmaktır" şeklinde konuştu.

Filistin Enformasyon Merkezi

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir