• DOLAR 32.53
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2490.425
  • ...
Kızını Bulan Baba Şükür Secdesi Yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Kuveyt`ten Bursa`ya kısa bir süre önce tatil için gelen aile, çocukları ile birlikte tarihi Bursa Ulucami`yi ziyaret etti. Caminin avlusunda kurulan çeşitli sergileri gezerlerken ailenin en küçük kızı Rezan bir anda kayboldu. Baba Salah ve ailenin diğer fertleri caminin etrafında 7 yaşındaki Rezan`ı aramaya başladı. Küçük kızlarını bulamayan Kuveytli aile perişen bir halde polise haber verdi. Bunun üzerine polis ekipleri seferber oldu. Civar caddeleri ve Kapalı Çarşı boyunca kaybolan Rezan`ı aradılar. Fakat herhangi bir bulguya rastlayamadılar.

 

Öte yandan küçük Rezan ailesini kaybetmenin korkusu ile ağlayarak etrafta dolaşmaya başladı. Bu sırada Arapça bilen bir vatandaş, kaybolduğunu anladığı küçük çocuğu polis merkezine götürdü.

 

Aile haberi alınca hemen karakola gelirken, kavuşma anında gözyaşlarına hakim olamayan babanın yere diz çökerek şükür secdesi yapması dikkat çekti.

 

Polis ekiplerine ve kızlarını bulan vatandaşa teşekkür eden Kuveytli aile, daha sonra polis merkezinden ayrıldı. (Fethullah Özsoy - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir