• DOLAR 32.511
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2447.897
  • ...
Kuyumculardan Elektrik Kesintilerine Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN -Batman`da özellikle son zamanlarda çok sık aralılarla yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren Batmanlı kuyumcular TEİAŞ İl Müdürlüğüne giderek tepkilerini dile getirdiler.

 

TEİAŞ Batman İL Müdürlüğü`nde Batmanlı kuyumcular adına konuşan İhsan Ekinci, eski Bankalar Caddesinde sık sık yaşanan elektrik kesintilerinin artık vatandaşı canından bezdiren bir hal aldığını ve yazın 45 derece sıcaklığında elektrik gidince klimalarının da bozulduğunu ifade etti.

 

Ali İhsan Ekinci, \"Görüşmeler sonucu görevli biri gelip iki gün boyunca trafoyu kontrol edecek. Bir veya iki gün içerisinde elektrik arızasının giderileceğini söylendi ve bizde ikna olduk. Eğer bu sıkıntılar devam ederse buraya gelip tepkimizi dile getiririz\" dedi.
Ekinci son olarak, artık birilerinin bu rezalete dur demesi gerektiğini vurgulayarak yetkilileri sorunu çözmek için çaba harcamaya davet etti.

 

Sık sık kesilen elektrik kesintilerinden mağdur olan Dargeçit Kuyumcusu Rıdvan Işık, \"Bu halk elektrik kesintilerinden bu sene çok çekti. Mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala yaz sıcaklığında elektrik kesintilerinin meydana gelmesi tam bir rezalettir. Yetkililer artık bu soruna bir çözüm bulmak zorundadırlar. İşini yapmayan, halkı çaresizliğe sürükleyen tek bir kurum müdürü koltuğunda oturmamalı. Aş ve işten yoksun fakir Batman halkını bir de elektrik sorunuyla karşı karşıya bırakmak hiç kimsenin akıl karı değildir. Buna izin vermeyiz, bu sorun artık çözülmeli\" şeklinde konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir