• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
Diyarbakır`da Trafik Keşmekeşliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır Şanlıurfa yolunda Yeni Hal- 2 Alt Geçidi, Yeni Hal-1 ve Otogar Köprülü Kavşağı ile yol yapım işleri kapsamında çalışma süresince kapatılan yollarda sürücüleri yönlendirici uyarı trafik levhaları olmadığından dolayı Diyarbakır`da tam bir trafik keşmekeşliği yaşanıyor.

 

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından Diyarbakır`ın giriş ve çıkışlarında yapılacak olan köprülü kavşak çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Bulvarında trafiğe kapatılan; Kantar, Yeni Hal Kaşvağı E-75 ve Otogar ana yollarından açılan tali yolların giriş ve çıkışlarına araç sürücüleri için genel uyarı levhalarının konulmamasından dolayı 1 milyon 500 nüfuslu Diyarbakır trafiğini tam bir çıkmaza soktu.

 

Özellikle Diyarbakır dışında Diyarbakır`a giriş ve çıkış yapan araç sürücüleri bu düzensizlikten dolayı şikâyetçi olarak tali yollara bir an önce araç sürücüleri için trafik uyarı levhalarının dikilmesini istedi.

 

Konuyla ilgili olarak İlke Haber Ajansı`na konuşan sürücü Ali Şafak, yapılan çalışmaları önemsediğini ama uyarı levhalarının olmayışından dolayı çok sıkıntı çektiklerini belirterek yetkililerin bir an önce bu konuya el atmasını istedi. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir