• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları;

 

VAN OLAY GAZETESİ: Van`ın Ekonomik Sorunları Başbakan`a İletildi
Van Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mirza Nadiroğlu, önceki gün çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Van`a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a Van`ın ekonomik sorunlarını içeren bir rapor sundu.

 

Umreye Giden Depremzede Öğrenciler Van`a Döndü
Van Valiliği ve İl Müftülüğü`nün koordinesinde ve Türk Hava Yolları`nın sponsorluğunda Umreye gönderilen 30 depremzede öğrenci, dün Van`a döndüler.

 

VANGÖLÜ EKSPRES: Aras`tan Başbakan`a Anlamlı Hediye
AK Partinin 4. Olağan il kongresinde İl Başkanı Abdullah Aras tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a hediye ettiği depremin simgesi Yunus`un fotoğrafı Türkiye`nin gündemine bomba gibi düştü.

 

Ramazan`da Kırmızı Ete Zam Yok
Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle vatandaşlar hazırlıklarını sürdürürken, Van Kasaplar Odası Başkanı Nayif Süer, Ramazan ayı içinde ete zam yapılmayacağını söyledi.

 

VAN POSTASI: Van`ın Ekonomik Sorunları Başbakan`a İletildi
Van Ferit Melen Havaalanında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ı karşılayanlar arasında bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, ilin ekonomik sorunlarını içeren bir raporu Başbakan`a takdim etti.

 

Edremit`te Kavga: Biri Polis 3 Yaralı
Edremit ilçesinde afet konutlarının yapımında çalışan işçiler arasında çıkan kavgada, biri polis üç kişi yaralandı.

 

VAN SESİ: Bu Nasıl Önlem
Ağır hasarlı binanın üst katları güvenlik gerekçesiyle boşaltılıp giriş çıkışa kapatılırken, alt katlarda bulunan işyerleri ticarete devam ediyor.

 

DOĞU ANADOLU: Çaldıran`da Sel Felaketi
Dün öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. İlçenin; Osmanlı, Hangediği, Y.Kuyucak ve Sarıçimen köylerinde sel sularının zarar verdiği binlerce bağ otu kullanılamaz hale geldi.

 

GAZETEVAN: Van`da Trafik Kazası, 7 Yaralı
Van`da meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralanırken, araç içerisinde sıkışanı ise itfaiye ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri kurtardı.

 

Van`daki Patlamanın Ardından Bölgede Geniş Çaplı Operasyonlar Devam Ediyor
Van Emniyet Müdürlüğü`ne ait atış poligonunda meydana gelen patlamayla ilgili geniş çaplı operasyonlar sürürken, yol kenarında bir metrelik çukur oluşturan patlamada hasar gören midibüs olay yerinden kaldırıldı.

 

ŞEHRİVAN: Hastanenin Adı Açılışla Değişti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Prof. Dr. Dursun Odabaş Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ni hizmete açtı. (Sedat Karatay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir