• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - 16 Temmuz Pazartesi Şanlıurfa basınında yer alan haber özetleri.

 

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Siyasi Tutsaklar Uyardı!
16 Haziran Cumartesi günü, çıkan isyan sonucu 13 kişinin hayatını kaybettiği E Tipi Kapalı Cezaevi`nde bulunan siyasi tutsaklar, yazılı açıklamada bulundu. Siyasi tutsaklar, cezaevinde herhangi bir üzücü olayın tekrardan yaşanmaması için yetkilileri uyardı.

 

İki Kardeşe Otomobilde İnfaz
Şanlıurfa-Gaziantep karayolunda 2 kardeş otomobilde silahla vurularak, öldürülmüş halde bulundu.

 

Viranşehir`de Çiftçiler Yol Kapattı
Viranşehir ilçesinde elektrik kesintileri nedeniyle sıkıntı yaşandığını ve ürünlerini sulayamadığını iddia eden bir grup çiftçi, E-90 karayolunu trafiğe kapattı.

 

İpekyol Gazetesi: Sendikacı Demir: Polis Ruhsatımı Bilerek Kaybetti
Genel-İş Şanlıurfa Şube Başkanı Demir, Diyarbakır`daki \"Özgürlük İçin Demokratik Direniş\" mitingine gitmek isteyenlere polisin gayrı meşru engeller çıkardığını öne sürdü.

 

Sıcak Hava ve Ramazan Kapıda
Her yaz aylarında olduğu gibi bu yılda sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Vatandaş genellikle Balıklıgöl ve benzeri alanları tercih ederken, yaklaşan Ramazan ayı düşündürüyor.

 

Adalet Gazetesi: Vali Güvenç, Çadır Kentte İnceleme Yaptı
Vali Celalettin Güvenç, Akçakale İlçesi`nde sığınmacılar için Başbakan Afet ve Acil Durum yönetimi tarafından yeni kurulan Çadır Kenti ziyaret etti.

 

ŞUTSO`nun Yaptırmayı Planladığı Konutlar İçin Rekor Talep Var
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası`nın (ŞUTSO) TOKİ vasıtası ile geliri 2 bin 500 lira ve altında olan vatandaşlara yaptırmak istediği konutlar için ön talepler rekor sayıya ulaştı. Kayıtların sona ereceği 20 Temmuz`a kadar bu sayının 10 bine ulaşması bekleniyor. (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir