• DOLAR 32.513
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2438.846
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 16 Temmuz 2012 Pazartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

 

Batman Basın.com; `Batman`da \"Asr-ı Saadette Özürlü Hakları\" Konferansı`
Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Seyyar, Batman Ortopedik Engelliler Derneği`nin davetlisi olarak yeni kültür merkezinde \"Asr-ı Saadet`te Özürlü Hakları\" konulu konferans verdi.

`Batman`da Kaza: 4 Yaralı`
Batman`ın Kozluk ilçesine bağlı Kaletepe köyü girişinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Seyyar: Özürlü Haklarını Anlattı`
Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Seyyar, Batman Ortopedik Engelliler Derneği`nin davetlisi olarak Batman`da Özürlü Hakları ile ilgili bir konferans verdi.

 

`85 Kişilik Güvenlikçi Mülakatı Yapıldı`
TPAO Batman Bölge Müdürlüğü bünyesinde güvenlikçi olarak çalışacak 85 kişinin alımı için mülakat gerçekleştirildi.

Batman Pusula Gazetesi; `Hasankeyf Yine Can Aldı`
Batman Hasankeyf ilçesinde ailesiyle birlikte pikniğe giden çocuk serinlemek için girdiği Dicle Nehrinde boğularak can verdi.

 

`Soyvural Kardeşlerin Ağaç Üstündeki Evi`
Batman`da Ahmet ve Muhammed kardeşler, evlerinin bahçesindeki badem ağacının üstünde yaptıkları ağaç evde, boş zamanlarını değerlendiriyorlar.

Batman Medya Gazetesi; `Cezaevinde Yangın`
Batman M Tipi Cezaevinde dün akşam saatlerinde başlayan isyanın ardından yangın çıktı. Yangının ardından itfaiye ekiplerinin yanısıra ambulanslar da cezaevine geldi.

\"Engellilere Pozitif Ayrımcılık Şart\"
Batman Ortopedik Engelliler Derneği`nin davetlisi olarak yeni kültür merkezinde \"Asr-ı Saadet`te Özürlü Hakları\" konulu konferansa katılan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Seyyar, basın mensuplarıyla kahvaltıda biraraya geldi.

Batman Postası; `3 Trafik Kazasında 12 Yaralı`
Batman`da hafta sonu meydana gelen 3 ayrı kazada 12 kişi yaralandı. Batman`daki değişik hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralılardan 6`sının durumunun ağır olduğu belirtildi.

 

`İkinci Hama Katliamına Tepki`
Suriye`de bir buçuk yıldır devam eden olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan MAZLUMDER Batman Şubesi, Hama`da 300`den fazla insanın katledilmesini de kınadı.

Batman Barış Gazetesi; `İstihbarat Uçağı Batman`a Geliyor!`
ABD`den 2 yıllığına kiralanıp son teknoloji sistemlerle donatılan King Air 350 tipi uçakların ilki Türkiye`ye geldi. Geçtiğimiz gece Ankara`ya inen uçağı Genelkurmay Başkanlığı yetkilileri teslim aldı. İstihbarat toplama uçağı Batman`da konuşlandırılacak ve hemen göreve başlayacak.

`Sıcaktan bunalan Dicle`ye Koştu`
Batman`da aniden yükselen hava sıcaklığının 41 dereceye ulaşması, vatandaşları bunalttı.

Batman Umut Gazetesi; `Genç Kız 5 Gündür Kayıp`
Batman`da 5 gün önce sabaha karşı evden ayrılan 18 yaşındaki genç kız kayıplara karışırken, ailesi yetkililerden yardım istedi.

`Hafta Sonu İyi Geçmedi`
Batman`da hafta sonu 3 ayrı trafik kazası yaşandı. Kazalarda toplam 12 kişi yaralandı.

Batman Gazetesi; `Bir Ramazan Paketi 50 TL`
Ramazan ayında fakir ve zenginler arasında köprü olan Umut-Der Gıda Bankası, duvar ve bilbortlara astığı \"Siz de bir muhtacı sevindirin. Bir ramazan paketi 50 TL\" yazılı afişlerle yardım çağrısı yaptı.

 

`Cezaevinde İsyan Çıktı!`
Batman M tipi kapalı cezaevinin kadınlar koğuşu ateşe verildi Kadın mahkumlar Diyarbakır mitinginin engellenmesi nedeniyle isyan başlattı.

Batman Duruş Gazetesi; `\"Asr-ı Saadette Özürlü Hakları\" Konferansı Verildi`
Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Seyyar, Batman Ortopedik Engelliler Derneği`nin davetlisi olarak yeni kültür merkezinde \"Asr-ı Saadet`te Özürlü Hakları\" konulu konferans verdi.

Batman Doğuş Gazetesi; `4 Ayrı Trafik Kazası: 14 Yaralı`
Batman da hafta sonu meydana gelen 4 ayrı kazada 14 kişi yaralandı. Batman daki değişik hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralılardan 6`sının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Amcasıyla Balık Avlamaya Gitti, Boğuldu`
Hafta sonu amcasıyla birlikte Dicle Nehrinde balık avlamaya giden 9 yaşındaki ilköğretim öğrencisi İbrahim Kanşıray, ayağı kayınca bataklık bölgenin azgın sularına kapıldı. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir