• DOLAR 32.519
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2421.491
  • ...
Belediye Başkanı Bu Hale Getirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Kayseri`nin Bünyan ilçesine bağlı Güllüce kasabasının MHP`li belediye başkanı Erdal Koç, 63 yaşındaki Sevim Demiryürek`e sopayla saldırdı.

 Güllüce`nin Dağardı köyünde 9 Temmuz pazartesi günü kendisine ait meralık alanda hayvanlarını otlatan Sevim Demiryürek, Güllüce`ye bağlı başka bir köyden gelen Erdal Koç`un da kendi hayvanlarını otlatmak için arazisine sürdüğünü görünce, "Burası benim bahçem, burada pek çok meralık alan var, hayvanlarını oraya götür" dedi.

Bunun üzerine hakaretler yağdıran Erdal Koç, elindeki sopayla kadına vurmaya başladı. Demiryürek`e yere düştükten sonra da vurmayı sürdüren Koç, kadının bilincini yitirmesinin ardından olay yerini terk etti.
Bünyan Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Demiryürek hakkında üç ayrı rapor tutuldu. Raporlardan birinde, vücudunun her yerinde morluklar olan ve kafasına 10 dikiş atılan Demiryürek`in ölüm tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Sevim Demiryürek, Belediye Başkanı Erdal Koç hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

`NİYETİ BAŞKA OLABİLİR`

 Saldırıyla ilgili bilgi veren Sevim Demiryürek`in Erciyes Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı bölümünde okuyan kızı Asiye Demiryürek (22) köylerinin 7-8 haneli küçük bir köy olduğunu anlatarak, belediye başkanının köyleriyle ilgili başka niyetlerinin olabileceğini belirtti ve ekledi: "Bizim bahçemizde hayvan otlatmasının başka açıklaması olamaz."

Bu haberler de ilginizi çekebilir