• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
Şanlıurfa`da Faciaya Kıl Payı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Yüksek sürat yapan araç, sokakta oyun oynayan çocukların arasında takla attı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen araç kaldırma çarparak ancak durabildi. Kazada araç sürücüsü yaralanırken aracın ise kimseye çarpmaması faciayı önledi.

 

Eyüp Nebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesinde yüksek hızla seyreden 63 ZL 232 plakalı özel otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen araç, kaldırıma çarparak ters döndü. Kazadan sonra panikleyen araç sürücüsü, yaralı olarak olay yerinden kaçtı.

 

Akşama doğru meydana gelen kazadan sonra olay yerine gelen polis, güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Bu sırada ilginç bir olay yaşandı. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan kişi mahalle arasında polisler tarafın yakalanarak olay yerine getirildi. O sırada isminin Abdullah D. Olduğu öğrenilen başka bir kişi olay yerine gelerek kaza sırasında araçta kendisinin de olduğunu ve aracı kendisinin kullandığını söyledi. Abdullah D.`nin ifadelerini çelişkili bulan polis zanlıyı gözaltına alırken kazada yaralanan ve ismi öğrenilemeyen şahıs Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kaza sırasında sokakta oyun oynayan çocuklar ise, kaza yapan araçta sadece bir kişinin olduğunu iddia ettiler.

 

Kazadan sonra Komiser Şakir Caddesi kısa süreliğine trafiğe kapandı. Ters dönen otomobil olay yerine gelen kurtarıcı ile olay yerinden kaldırıldı. (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir