• DOLAR 32.56
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2432.082
  • ...
SON DAKİKA
Hırsızlar Yine İşbaşında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Geçtiğimiz gün İskele caddesi İller Bankası 13. Bölge müdürlüğü civarında bir markete giren hırsızlar 3 bin TL miktarında eşyayı alıp kaçtı.

Market sahibi Fikret Özdek, \"İller Bankasında güvenlik görevlisi olarak çalışanlar hırsızları görmüş ve yerini terk edemediği için olaya müdahale edememiş. Hırsızların 4 kişi olduğunu da görmüş. Tabi hemen polisi aramış ve polislere; `15-20 dakika içinde gelirseniz onları yakalayabilirsiniz` demiş. Polislerde `tamam` demişler, ama olaydan 1 saat sonra gelmişler. Ben işyerime geldiğimde ise polisler bir not bırakmış, bizi çağırsınlar diye. Ben de tabi hemen telefon açtım, geleceğiz dediler, ama gelmediler. İkinci defa aradım yine gelmediler. Parmak izini almaya olay yeri incelemesine gelmediler\" diyerek polisin vurdumduymaz tavrını eleştirdi.

\"Bırakın Suçlunun Önüne Geçmeyi, Suçlular Bırakılıyor\"
Emniyet güçlerini görevini yapmamakla suçlayan Özdek, \"Emniyet güçleri görevini yapamamıştır. Bu yüzden savcılığa suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum. Bunların önüne geçilmesi için çok caydırıcı önlemlerin ve cezaların alınması lazım. Ama bırakın suçlunun önüne geçmeyi, suçlular bırakılıyor. Polisler görevini layıkıyla yerine getirseler bu tür mağduriyetler yaşanmaz. Burası çok işlek bir cadde olmasına rağmen hırsızlar nasıl cesaret alıp hırsızlık yapıyorlar. Bunda büyük bir ihmal vardır\" dedi. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir