• DOLAR 32.388
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.612
  • ...
Gövdesinin Büyük Bölümü `Ben`le Kaplı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van merkeze bağlı Özyurt (Panzes) köyünde ikamet eden Bilal Atman`ın gövdesinin yarısından fazlası benle kaplı. Onu görenler hayretini gizleyemiyor.
 
Doktora birkaç kez gittiğini ancak doktorların kendisiyle ilgilenmediğini söyleyen Atman, bu yüzden hastalığına teşhis konulmadığını söylüyor.

Doğuştan bu durumda olduğunu söyleyen Atman, "Vücudum geliştikçe onunla beraber benimde geriliyor. Herhangi bir sıkıntı çekmedim şu ana kadar. Sadece sırtımda bir et parçası var. O beni bazen rahatsız ediyor. Kendisi ağrımıyor ama ağrısı bazen boynuma vuruyor. Bazı İnsanlar bana çok garip bakıyor. Acaba yüzü yanmış mı diye... Bu yüzden rahatça bir yerlere gidemiyorum. Arkadaşlarım beni bir yere çağırdığında bahane olarak yorgun olduğumu söylüyorum. Küçük çocuklar da bazen dalga geçiyor. Ama çocuktur diye bir şey diyemiyorum" dedi.
 
"İslami Bir Açıdan Herhangi Bir Sakıncası Yoksa Tedavi Olurum"
Gövdesinin ben çıkan yerinde tüylerin daha çabuk uzadığını ve bu yüzden tıraş olurken sıkıntı çektiğini dile getiren Atman, "Yüzümde benin olduğu yeri 2 günde bir, ben olmayan yeri ise 3 haftada bir tıraş ediyorum. Kulaklarımda da çıkıyor. Bir keresinde kulağımdaki kılları keserken kulağımı kestim" ifadelerini kullandı.
 
Atman, "Madem Allah beni böyle yaratmış kaldırmak istemem açıkçası. Ama eğer tedavisi varsa ve İslami bir açıdan herhangi bir sakıncası yoksa tedavi olurum, yoksa tedavi olmam" şeklinde konuştu. (Fırat Arslan- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir