• DOLAR 32.601
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2507.321
  • ...
Batman`da 85 Kişilik Güvenlikçi Alımı İçin Mülakat Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - TPAO Batman Bölge Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, güvenlikçi olarak çalışacak 85 kişilik alımına TPAO Batman Bölge Müdürlüğü`nün bünyesinde kurulan mülakat kontrol teşkilatınca mülakat yapıldı.

 

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, \"Son günlerde Batman kamuoyunun yakından takip ettiği TPAO özel güvenlik alımıyla ilgili çalışmalar büyük bir titizlik, şeffaflık politikası altında özenle yapılmaktadır. TPAO Batman Bölge Müdürlüğü`nün bünyesinde kurulan mülakat kontrol teşkilatınca sınava girecek adayların kilo, yaş, boy kriterleri uygun görülen özel güvenlik adayları mülakat komisyonu tarafından tespit edilip pazartesi günü Batman kamuoyu gözü önünde mülakatı geçen adayların noter huzurunda çekilecek kura ile kazananlar belli olacaktır\" denildi.

 

Batman için alınacak 85 kişinin yanı sıra Diyarbakır ve Mardin petrol sahaları için alınacak özel güvenlikçi adayların mülakatının da komisyon tarafından tamamlanacağı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: \"Batman için 85 kişilik özel güvenlik kadrosu için 475 adayımız mülakata katılmıştır. Gönül isterdi ki tüm adaylarımızı kurumumuzun bünyesine dahil etseydik. Kura çekimine katılacak olan adaylara şimdiden başarılar diliyoruz.\" (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir