• DOLAR 32.591
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2514.727
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nin Yardımları Sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - Mustazaflar Cemiyeti Siirt Şubesi fakir ve muhtaç ailelere yardımlarına devam ediyor.

 

Mustazaflar Cemiyeti Siirt Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Sabahattin Asma, hayırsever vatandaşlar ile fakirler arasında köprü görevi gören derneklerinin Haziran ayı içerisinde toplamda 85 aileye gıda , 20 aileye de kırmızı et yardımında bulunduğunu ifade etti.

 

Derneklerinin faaliyetlerine değinen Asma, \"Derneğimiz açıldığı günden beri her ay düzenli olarak tespit ettiği birince dereceden fakir ailelere gıda yardımında bulunduk. Ve ara ara farklı ailelerin ziyaretlerine gidip onların dertleriyle dertlendik ve sıkıntılarını gidermeye çalıştık. Her ay düzenli olarak gıda malzemesi, okulların açılış haftasında okul malzemesi, yılın farklı zamanlarında giyim malzemesi, Kurban Bayramında kurban eti ve Ramazan ayında da yardım kolileri hazırlayıp dağıttık. Bu yardımlarımızı genel olarak geceleyin dağıtmaya çalıştık ki fakir ailelerimiz rencide olmasın.\" dedi.

 

Mübarek Ramazan ayına gireceğimiz bu günlerde hayırsever vatandaşlara seslenen Asma, \"Bu hayırlı Ramazan ayında fakir, dul, yetim ve muhtaç aileleri hep beraber sevindirelim ve bu konuda bize ulaşabileceğiniz telefonumuz 0544 317 63 49. Allah(c.c) şimdiden siz hayırsever vatandaşlarımızdan razı olsun ve sizi cennetle mükâfatlandırsın.\" İfadelerini kullandı. (Salih Tetik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir