• DOLAR 32.563
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2431.741
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayın yapan gazetelerden bazı haber başlıkları şu şekilde,

VAN OLAY GAZETESİ: BUNLAR KÜRTLERE HİZMET ETMİYOR
Partisinin 4. Van Olağan Kongre Toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van`da yaşanan deprem sonrası devletin yaptıklarından tutunda Zana ile olan görüşmeleri ve bölgede PKK ile BDP`nin bu siyaset karşısında duydukları rahatsızlığa varana kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Yerleşim Uygunluk Haritası Tamam, Sıra Ruhsatta
Van`da yaşanan deprem sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`nın hazırlattığı \"Van İli Yerleşime Uygunluk\" haritası ve 1/20000`lik `Nazım İmar Planı` taslak çalışmaları tamamlanarak, Van Belediyesine verildi.

VANGÖLÜ EKSPRES: BAŞBAKAN YARDIMCISI ATALAY VAN`DA
Başbakan Erdoğan`ın kenti ziyareti öncesi Van`a gelen Başbakan Yardımcısı Atalay, valilikte değerlendirme toplantısı yaptı.

VAN POSTASI: AK PARTİ VAN İL KONGRESİ
Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan: \"23 Ekim`de Van`da deprem oldu, ne terör örgütü ne de BDP tahriklere, provokasyonlara, kanlı eylemlere en küçük bir ara vermediler. 75 milyon Van`ın acısı için ağlarken, 75 milyon van için seferber olurken, bölücü terör örgütü kan akıtmaya ve BDP provokasyon yapmaya devam etti.\"

DOĞU ANADOLU: \"Van`a 3 Trilyon Harcama Yapıldı\"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BDP ve terör örgütünün Kürt sorununun çözümünde en büyük engel olduğunu ifade ederek, \" Taş atmak, Molotof atmak için askere, polise, kamu görevlisine saldırmak için anında organize olanlar, deprem sonrası Van`da can pazarı.

VANRADİKAL: BDP`YE VAN DEPREMİYLE YÜKLENİYOR
Erdoğan: \"Van depreminde nerede ne eksiğimiz varsa arkadaşlarım bunu yerinde tespit etti. Van`ı hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Muhalefet zaman zaman eleştirdi bizi. Tilki uzanamadığı üzüme koruk der, kedi uzanamadığı ciğere mundar der\"

İl Başkanı Yeniden Aras
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Abdullah Aras, oy kullanan 499 delegeden 348′inin oyunu alarak tekrar başkan seçildi.

VANSİYASETİ: ERDOĞAN VAN`DA KONUŞTU
Başbakan Erdoğan, AK Parti Van İl Kongresi`nde yaptığı konuşmasında, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir