• DOLAR 32.376
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.865
  • ...
Bu Bir Çağrıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Okumak okul sıralarında oturup öğretmenlerini dinlemek değildir ey ahali. Okumak devletin zorunlu verdiği dersler değildir ey ahali. Yalnızlık Allah’a mahsustur. Kimse yalnız değildir. Yalnızım diyenler sadece yalancıdır. Zorunlu dil veya dersleri çıkarmak çok kolay. Bugün Türkiye de Türkçe yarın farklı bir dil olabilir. Maksat değişkenlikse bu elbette olacaktır. Her şeyin sonu geldiği zaman hepimiz yaşadığımızı dünya hayatını bırakacağız.
 

Bugün dünyanın hemen hemen her yerinde savaş var. Kimi dünya malına göz dikmiş, kimi şeytanı dost edinmiş. Hak ehli, batılın karşısında dik durduğu müddetçe, zafer Müslümanlarındır. Bugün dünya üzerinde Allah’ın gönderdiği Yüce Kitabı (Kur’an-ı Kerim’i) hedef tahtası yapan kâfirler var. Bu kâfir ve zalim olan ülkeler birgün elbet cezalandırılacaklardır. Kendisini dünyanın hâkimi kabul eden ABD şimdi ölümsüzlüğün hayalini kurmaya başlayacak. Toprağın altından gökyüzüne kadar her yerin hâkimi olmak istemesi bir bahane değildir. Gökyüzünde cennet ve cehennemin varlığını mı arama çalışmaları yapacaklar.
 

Ey hayal gücü yüksek olan ABD, İsrail, Almanya vb. devletler, bilmelisiniz ki dünya zalimin cennetidir. Ey cehenneme susamış zalimler, mazlumlara yaptığınız baskınlar ve işkenceler yanınızda kalmayacaktır. Allah’a inanmayan insanlar, siz ki kendi ananızı, babanızı, dilinizi ve doğduğunuz yeri, zamanı seçemiyorsunuz. Aldığınız ve verdiğiniz nefesi kontrol edemeyen insanlar. Nasıl olurda Allah’ı inkâr edersiniz? Ve nasıl olurda Allah’ın indirdiği kitabı inkâr edersiniz?
 

Hiç şüphe yok ki Allah’ı inkâr edenler sonsuza kadar cehennem azabı ile cezalandırılacaktır. Ben âdem taşçı olarak dünyanın her yerinde yaşayan insanlara sesleniyorum. Kendi ırkını ve rengini seçemeyen aciz kullar olarak gelin bizi Yaratan, her şeyin sahibi olan ALLAH’A sığının. Tövbe edin ve Müslüman olun. Gelin kardeş olalım. Ey günahkâr olan Müslüman kardeşlerim, sizde tövbe edin ve Allah’a sığının. Müslüman kendi kardeşine eziyet etmez.
 

Bu bir hakka çağrıdır. Hüseyni sevdanın aşkıdır. Mustazafların yolculuğudur. Bu peygamber sevdalıların isteğidir. Bu bir çağrıdır. Bu aciz bir kulun feryadıdır. Yeter artık bunca ayırımcılık. Sonu gelsin artık dünyanın bitmez istekleri. Bu hak yoluna davettir. Bu batıla karşı dik durma zamanın gelişidir. Son nefesime kadar cehennem yolunu takip edenleri önlemektir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

 

Adem Taşçı / Şanlıurfa (Hilvan) - Yaş: 20

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!

Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber. com. tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfadan az olsun. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir