• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mustazaf-Der Kapatılırsa…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir Dernek Düşününki Yüzbinleri Milyonları Peygamber Sevdası İle Meydanlara Topluyor Bir Dernek Düşününki Zulme Sessiz Kalmayıp Meydanlarda Zalimlerin Yüzlerine Haykırabiliyor İzzetlice… Ve Bir Dernek Düşününki Gayesi İslama Ve Müslümanlara Hizmet Etmek Fakirlerin Yüzlerini Güldürmek Yetimlerin Başlarını Okşamak Bunları Yazarken Mustazaflara Gıpta Ediyorum Çünkü Allahu Teala İstemişti ki Onları Yeryüzünde Hakim Ordular Kılsın… Hakediyordular da Düşününki Tek Gayetleri Müslümanların Dertleriyle Dertlenmek Gece Gündüz Demeden Müslümanlara Hizmet Etmek. Ve Böyle Bir Kuruluşun Her Türlü Baskı Kınama Ve Tehditler Karşısındaki Duruşu da Çok Önemlidir. Zalimlere Taviz Vermeden Allaha Olan Teslimiyetleriyle Hizmete Devam Ediyorlar… Öyle Zamanlar Oldu ki Dernekleri Taşlandı Yakılmak İstendi. Niyeydi Peki Bunca Kindar Saldırılar. Ağızdan Hüzünlü Bir Şekilde Çıkan Tek Kelime İle Allaha Olan İmanlarından Dolayıydı… Ama Mahzun Değildiler Onlar Allahın Mutlaka Birgün Nurunu Tamamlayacağını Ve İslamın Hakim Olacağını Müslümanların Feraha Kavuşacaklarından Dolayı Ümitvardılar… Öyleya Mustazaf-Der Kapanır Ama Resmiyette Peki Gönüllerde Kalplerde Kapatabilirler miydi ASLA… Çünkü Onlar Hakimler Hakimi Allahu Teala`nın Yardımına Güveniyordular. O Yüzden Mahzun Değildiler… Mustazaf-Der`in

 

Kapatılması Akla Şu Soruyuda Getiriyor 28 Şubat Zulmü Yargılanıyor mu Yoksa Hala Devam mı Ediyordu… Bunca Muammalar Arasında Sormaktan Alıkoyamıyorum Kendimi Nasıl Bir Zemin Hazırlanmak İsteniyor Müslümanlara Karşı… Dindar Gençlik Yetiştireceğiz Dediler Dindar Gençliğin Önüne Taş Koydular Set Çektiler… 28 Şubatçılar Yargılanıyor Dediler 28 Şubat Zulümlerine Devam Ediyorlar Şaştım Doğrusu…. Doğruya Müslümana Rahat Yoktu İlla Onlar Gibi Tavizkar Olacaksın ki Sana Rahat Yüzü Göstersinler. Buda Kurana Ve Sünnete Aykırı Olduğu İçin Yapamıyoruz Ve Diyoruz ki Kininizle Geberin… Bu Davanın Sönmez Bir Nur Olduğunu Tüm Dünya Anladı da Hala Bazı Sözüm Ona İleri Zekalılar Anlayamadı…Karanlık Odaklar Hala 28 Şubattan Kalma Çirkin Komplolarına Devam Ediyorlar da Şunu da Anlamakta Zorluk Çekiyorlar “İt Ürür Kervan Yürür…” Hz. Ali’nin Şu İbretlik Sözleri Aklıma Geliyor da Yargıtayın Kararına Şaşmıyorum Doğrusu. “Adalet için en büyük talihsizlik, devleti idare edenlerin zalimliğidir. “ Ve Masumane Sitemle Diyoruz ki “Alma Mazlumların Mustazafların Ahını çıkar Aheste Aheste “ Anlayın Artık Söndüremezsiniz Davamızın Nurunu Susturamazsınız Arşı Alayı Titreten Tekbir Seslerimizi….
Resûlullah Efendimiz, Hazreti Ali`ye; “Yâ Ali! Mazlûmun bedduâsından sakın. Çünkü mazlûm, Allahü Teâlâdan hakkını ister. Allahü Teâlâ ise, hiç kimseyi hakkından alıkoymaz” buyurdu.
 

Hazreti Ömer, vâlilerinden birine buyurdu ki: “Mazlûmun âhını almaktan kork. Çünkü mazlûmun duâsı kabûl olunur.”
Hazreti Ali buyurdu ki: “Adalet; imanın başıdır, ihsanın birleştiği noktadır ve imanın en yüksek mertebesidir.”

 

Serdal Özer / Diyarbakır (Bismil) Yaş: 23
 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!

Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfadan az olsun. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir