• DOLAR 32.494
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2433.14
  • ...
`Silahlar Bırakılmadıkça Mücadelemiz Devam Edecek`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bölücü terör örgütü ile iktidarımızın müzakeresi diye bir şey söz konusu olamaz. Oyunların hepsi bir bir çöküyor. Terör sorununu uzak olmayan bir gelecekte hep birlikte çözeceğiz" dedi.

Iğdır Havalimanı’nın açılışını yapan Başbakan Erdoğan, burada yaptığı açıklamada terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Başbakan, şöyle konuştu:

"Silah, ölüm, acı baskı üzerinden, tehdit üzerinden kurulan oyunların hepsi bir bir çöktü, çöküyor. Terör sorununun uzak olmayan bir gelecekte hep birlikte çözecek, altyapısını önemli ölçüde kurduğumuz yatırım üretim, istihdam odaklı gündemle yolumuza devam edeceğiz. Biliyorsunuz terör örgütü bizim bölgeye getirdiğimiz hizmetleri sabote için elinden geleni yapıyor. Havalimanı inşaatlarını engellemek için özel gayret gösteriyor, şantiyeleri basıyor, çalışanları tehdit ediyor. Ne olursa olsun bu havalimanlarını yapacağız. Bölücü terör örgütü ile iktidarımızın müzakeresi, görüşmesi diye bir şey söz konusu olamaz. Bölücü terör örgütü ile ancak mücadelemiz söz konusudur. “

Örgüt silah bırakana kadar bu mücadelenin devam edeceğini kaydeden Başbakan, “Kimse burada bizden başka bir şey beklemesin. Ve söylenenlerin hiçbirine de aldırmıyoruz, aldırmayacağız. Kararlılıkla çalışmaları sürdürüyoruz. Bundan sonra da biz parlamento çatısı altında temsilcileri ile müzakere ederiz ama terör örgütü mensupları ile asla kimse böyle bir şey beklemesin" dedi.

Başbakan, Iğdır’dan Van`a geçecek. Partisinin Van il kongresine katılacak olan Başbakan Erdoğan, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nin açılışına iştirak edecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir