• DOLAR 32.601
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2496.648
  • ...
Türkiye`nin İlk Tablet Dijital Kartelası Filli Boya`dan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaşam Alanlarınızın Rengini Belirlemek Çok Daha Kolay...

Alpinasilan Nevo`nun canlı renklerini, Naturel, Sıradışı, Masalsı, Sentez isimli renk konseptlerini yanı sıra birbiriyle uyumlu renk kombinasyonlarını da içeren dijital renk kartelası özel tasarımı sayesinde yaşam alanlarınızdaki renk tercihini kolaylaştırıyor.

Dijital kartela, aynı mekân için farklı renk alternatiflerini, renklerin birbiriyle uyumunu bir arada gösteren içeriğini yanı sıra renklerin ışık ve loş ışık altında nasıl görüneceği konusunda rehberlik ediyor. Türkiye`de bir ilk olan uygulama, yaşam alanlarınız için en uygun rengi seçmenizi sağlarken interaktif yapısı, farklı efektleri sayesinde de keyifli dakikalar geçirmeye imkân tanıyor.

Ayrıca kartelanın dijital ortama aktarılması kâğıt kullanımını azaltarak kaynakların sürdürülebilirliğine destek oluyor, Filli Boya`nın doğa ve çevreye karşı olan duyarlılığını gözler önüne seriyor.

Kusursuz `İpeksi Mat` dokusu ve yeni `Renk ve Yüzey Koruma Teknolojisi` özelliğiyle yaşam alanlarındaki renklerin uzun yıllar ilk günkü canlılığını korumasına olanak tanıyan AlpinaSilan Nevo`nun renkleri ve konseptleri dijital renk kartelasıyla artık size daha da yakın.

AlpinaSilan Nevo`nun Dijital Kartela uygulamasını http://itunes.apple.com/tr/app/alpinasilan-nevo/id541930366?l=tr&mt=8 adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Filli Boya`nın Yeni Ürünü AlpinaSilan Nevo`nın 4 Konsepti...

Naturel

Mekanlara; havadar, hafif ve ferahlatıcı bir biçimde etki eden bu konsept, doğa ile anlamlı bir bağın kurulduğu renklerle kendini gösteriyor. Yeşilin ve mavinin farklı yoğunluktaki nüansları bej ve kahve renkleriyle kombine edilmektedir. Özellikle Mint rengi bu atmosfere ferah ve yeniliklere açık bir özellik katıyor. Şeffaf biçimsel dil ve yüksek tasarım arzusu "Naturel" dünyasını tanımlamaktadır.

Sıradışı

Canlı, iletişime açık ve rengârenk bir atmosfer. Sarının birçok tonu, turkuaz, mercan kırmızısı ve grinin farklı nüansları gibi güçlü renk geçişleri mekana hâkim bir duruş sergiliyor. Bu konsept sıra dışı biçim, renk ve malzeme kombinasyonları ile kendine has, son derece kişisel bir dünya oluşturuyor. Özellikle postmodern yaşam tarzının çok renkliliğinden sıkılanlara "Sıradışı", konsepti retro bir dünya sunuyor.

Masalsı

Bu zarif ışıklarla bezenmiş, mistik renkler dünyası, ağırlıklı olarak pastel renklerine ilaveten gül kırmızısı ve açık lila sayesinde masalsı, doğaüstü bir dünyayı canlandırıyor. Bu dünya kişiye manevi bir sükunet veriyor. Pastel tonların hakim olduğu, ipek yumuşaklığındaki yüzeyler, sizi masalsı bir dünyanın içine çekiyor.

Sentez

Bu konsepti, aynı geçmişe sahip ağaçların köklerinden doğan kiremit kırmızısı renkli meyveler ile bejin çeşitli tonları karakterize ediyor."Sentez", modern ile rustik tarihi nazik bir şekilde bir araya getirerek sizi zamansız mekanlarda yolculuğa çıkarıyor. Modern biçim dünyası, geçmişten etkileşim ve farklı malzeme seçimi, bu konsepte kendine özgü bir karakter kazandırıyor. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir