• DOLAR 32.373
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2326.13
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle:

 

Batman Basın.com; `Sağlık Müdürlükleri İkiye Ayrıldı`
Batman İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, Sağlık Bakanlığı`nın verdiği karar ile İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlık Müdürlüğü`nün bir birinden ayrıldığını açıkladı.
`Müftülük, Huzurlu Bir İbadet için Seferber Oldu`
Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar, Ramazan ayının 20 Temmuz Cuma günü başlayacağını hatırlatarak, cemaatin ibadetini huzurlu bir şekilde yapması için bütün imkânlarını seferber ettiklerini söyledi.

 

Batman Pusula Gazetesi; `Binatlı`ya 400 Kişilik Taziye Evi`
Batman merkeze bağlı Binatlı (Bıleyder) köyünde 400 kişilik taziye evi ve çok amaçlı binanın yapımına başlandı.
`Kızılay Batman Şubesi`nden Anlamlı Yardım`
Kızılay Batman Şubesi, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlikli sandalye yardımı yaptı. Türk Kızılayı Batman Şubesi, Sosyal yardım kapsamında Batman`daki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

 

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Bulvarın Adı Ne?`
Batman Belediyesi`nin başlattığı ve planlalanan proje ile halkın beğenisini kazanan bulvar şimdide adıyla kafa karıştırıyor.
`Gercüş Belediyesi`nden Hizmet Bülteni`
Gercüş Belediyesi, \"Gercüş\" adıyla 4 ayda bir yayınlanacak olan Belediye Hizmet Bülteni çıkardı.

 

Batman Medya Gazetesi; `BATSO Artık AB Kalitesinde`
Bir süre önce başlanan ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarını tamamlayan Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesini almaya hak kazandı.
`Gercüş`ün Altyapı Sorunu Çözülüyor`
İlçenin altyapı sorununu çözmek için kolları sıvan Gercüş Belediyesi, Bin 650 metre kanalizasyon şebekesi döşedi.

 

Batman Gazetesi; `Ramazan Kampanyası Başlattı`
Yaptığı yardımlarla adından sıkça bahsettiren Umut Der, Ramazan ayına özel kampanya başlattı. \"Muhtaçlara bir Ramazan paketi yardımınız olsun\" adıyla yürütülen proje için hayırsever vatandaşlardan ve kurumlardan destek bekleniyor.
`Fakirlikle Savaşıyorlar!..`
İşsizliğin, yoksulluğun ve mağduriyetin kol gezdiği ilimizde, hem fakirlik, hem akreplerle mücadele eden Bitkin ailesi, yaşam savaşı veriyor.

 

Batman Postası; `Hizmette Sınır Yok`
Gercüş Belediyesi tüm olanaksızlıklara rağmen hizmette sınır tanımıyor. Belediye Başkanı Esat Üner, son çalışmalarla ilçenin altyapı sorununun biteceğini söyledi.
`Kültür Merkezi Konferans Salonu Bakım ve Onarımı Bitti`
Batman Valiliği Kültür Turizm İl Müdürlüğü, eski canlılığını kaybeden konferans salonuna yaptığı çalışmalarla yeni görünüm kazandırdı.

 

Batman Barış Gazetesi; `Kızılay Batman Şubesi`nden Anlamlı Yardım`
Türk Kızılayı Batman Şubesi ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlara tekerlikli sandalye yardımı yaptı.
`Afrika`dan Gelip Batmanlıları Dolandırdılar`
Yurt dışından gelip bölgede yatırım yapmak istediklerini ve Batman`da bir çok esnafa giderek yatırım yapacaklarını belirten siyahî bir çetenin esnafları dolandırdığı iddia edildi.

 

Batman Umut Gazetesi; `58 Kişilik Kadroya Bin 168 Kişi Başvurdu`
Batman`da özel bir güvenlik firmasının, TPAO Batman Bölge Müdürlüğü Batman petrol sahasında çalıştıracağı 58 özel güvenlik elemanı kadrosu için bin 168 kişi başvuru yaptı.
`Balkondan Düşerek Öldü`
Batman Sağlık Mahallesinde oturdukları evin 4. Katın balkonundan düşen küçük kız çocuğu öldü. Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan küçük kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Batman Duruş Gazetesi; `Sağlık Müdürlükleri İkiye Ayrıldı`
Batman İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, Sağlık Bakanlığı`nın verdiği karar ile İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlık Müdürlüğü`nün bir birinden ayrıldığını açıkladı.

 

Batman Doğuş Gazetesi; `Asansör Halatı Koptu Havada Asılı Kaldı`
Botaş a ait tankın bakım ve onarım işini yapan müteahhit işçisi asansör halatının kopması sonucu havada asılı kaldı. Beline bağladığı güvenlik halatı ile yere çakılmaktan kurtulan işçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

Batman Çağdaş Gazetesi; `Sıra Eski Caddelerde!`
Turgut Özal bulvarında çalışmaları hızlandıran Belediye, birinci ve ikinci caddeye de el attı. Ramazan bayramına kadar iki caddenin iki şerit halinde işleyeceğini söyleyen Belediye Başkanvekili Serhat Temel; \"Yaz bitiminde Batman`ın çehresi değişecek\" dedi.(Halid Coşkun -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir