• DOLAR 32.57
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2429.3
  • ...
Adana Basınından Bazı Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`da 12 Temmuz 2012 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

İLKHABER GAZETESİ: KPSS`Yİ PROTESTO ETTİLER
Adana`da Kamu Personeli Seçme Sınavı`ndaki (KPSS) `kopya` iddia eden bir grup genç sınavın iptal edilmesini istedi, (ÖSYM) Başkanı Ali Demir`i ise istifaya çağırdı. Uğur Mumcu Meydanı`nda bir araya gelen gençler, ` Susma Haykır Emeğine Sahip Çık`, `Ali Demir İstifa`, `Direne Direne Kzanacağız` şeklinde sloganlar attı. Grup daha sonra sessiz bir şekilde dağıldı.

Dereye Düşen Sarhoşu Kurtaran Olmadı
Adana` da aşırı alkol alıp Sarıçam Deresi kenarında sızdıktan sonra yaklaşık 3 metre yükseklikten dereye düşen şahıs, Can-Kur ekipleri tarafından kurtarıldı. Karşısında polisleri görünce şaşıran şahıs, `Ben bir şey yapmadım beni götürmeyin `diye yalvardı.

TOROS GAZETESİ: BİR CAN KAÇ PARA EDER
Adanalının ` Karnıyarık Kavşak` adını koyduğu Atilla Altıkat Köprüsü civarındaki kavşakta hayatını yitiren Vahap Karataş`ın ailesi karayollarına dava açmaya hazırlanırken, ``Buranın düzenlemesi için harcanacak para, insan hayatından daha mı değerli ?`` diye sordu. 2 ay önce D400 karayolu üzerindeki alt geçitte arabanın çarpması sonucu yaralanan yaşlı adam, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ailesi, kazanın sorumlusu olarak karayollarını görüyor.

CHP Kocavezir`e El Attı
Önceki gün Büyükşehir Belediye Meclis oturumuna katılan Kocavezir esnafı, Oturum sonrası Başkan Vekili Zihni Aldırmaz`a seslenerek hizmet alamadıklarını haykırmıştı. Tepkinin gazete sutunlarına yansımasından sonra dün CHP İl Başkanı Orhan Sümer`in beraberinde Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş ve Meclis üyeleriyle beraber Kocavezir esnafını ziyaret ettiği ortaya çıktı. Sorunları yerinde gördüklerini söyleyen CHP Seyhan İlçe Başkanı Karakuş, `esnaf çok zor durumda bunun için çalışma başlatacağız\" dedi. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir