• DOLAR 32.582
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2431.302
  • ...
Filistinli Hackerler Knesset`in İnternet Sitesini Çökertti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - "Gazze Korsanları - Zafer Rüzgarları" isimli Filistinli hacker grubu, dün Siyonist işgal rejimi parlamentosu Knesset`in internet sitesini çökertmeyi başardı.
 
Siyonist işgal medyasında yer alan haberlere göre, siteyi ele geçiren bilgisayar korsanları, Knesset`in sitesine bir bildiri koydu ve ellerinde Siyonist işgal rejimi liderlerine ait birçok sırrın olduğunu belirtti.
 
FİEM`in haberine göre, Filistinli bilgisayar korsanları, Siyonist işgal yönetiminden Mescid-i Aksa`nın altında ve çevresinde yürütülen kazı çalışmalarının ve özellikle Mescid-i Aksa`nın çevresinde durdurulmasını, Gazze Şeridi`ne yönelik saldırılara son verilmesini ve işgal zindanlarındaki Filistinli esirlerin serbest bırakılmasını istedi.
 
Bilgisayar korsanları, ele geçirdikleri Knesset sitesinin ana sayfasına koydukları bildiride, "Direniş zafere kazanacak - Hamas, İslami Cihad ve Fetih" yazarak Filistinli gruplara işaret etti.
 
Siyonist işgal rejiminde yayınlanan Haaretz gazetesinin internet sitesinde konuyla ilgili yer alan haberde, Knesset sözcüsü sitenin birkaç dakika sonra yeniden açıldığını ve sitenin ele geçirilmesiyle ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir