• DOLAR 32.369
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.405
  • ...
Doğum Günlerini Camide Kutladılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Merkez ilçe Seyhan`da, çocukları Cami ve Kur`an kurslarına teşvik etmek amacıyla kurslarda futbol, voleybol gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra bilgi yarışmaları ve kitap dağıtımı gibi kültürel etkinlikler de düzenleniyor.

 

Bu tür etkinliklerin sık sık yapıldığı Seyhan`a bağlı Fatih Mahallesi`nde bulunan Nezihe Gül Cami`nde, yaz Kur`an kursuna devam eden öğrencilerden İbrahim Aktaş, Mehmet Kızılkaya, Mertcan Kızılkaya ve Elif Uçar`in doğum günleri kutlandı.

 

Seyhan İlçe Müftüsü Halil Uzun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, din görevlilerinin eğitimleri daha verimli hale getirmek için klasik metotların yerine teknoloji, sosyal ve kültürel de yararlandığını belirtti.

 

Uzun, \"Elhamdülillah camilerimiz çocuk açtı. Çiçek kokuyorlar, güle benziyorlar. Ben bu kadirşinas ve vefalı personelime teşekkür ediyorum. Yine en büyük teşekkürü bu camimize gelen çiçek motifli, gül ruhlu çocuklarımıza yavrularımıza ediyorum. Görevlilerimizle beraber bu çabanın içerisindeyiz. Allah yardımcımız olsun\" dedi.

 

Cami görevlisi Vedat Uşak ise, \"Çocuklarımızı camiye çekebilmek için klasik Kur`an kursları açılışını şenlik havasında yaptık. Çocukların doğum günü kutlamasının camide yapılmasında da hiç bir sakınca görmedik. Tam aksine çocuklarla bu sayede mükemmel bir iletişim kurduk\" diye konuştu. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir