• DOLAR 32.565
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2431.773
  • ...
Botan FM 3. Yılını Kutladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
SİİRT - Siirt`te yayına başladığı günden beri hakkın sesi halkın hizmeti olarak bilinen Botan FM `3. Yılına Girerken` adlı bir program düzenledi. Programa Siirt milletvekilli Osman Ören`in yanı sıra yoğun bir kalabalık katıldı. Kızlar Tepesi Amfi Tiyatro`da saat 20. 30` da başlayan programın sunuculuğunu Mesut Aybek yaptı. Etkinliğe katılan ilahi sanatçısı Bilal, okuduğu ilahilerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
 
M. Emin Hocanın okuduğu Kuran`ı Kerimle başlayan programın açılış konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Botan FM Müdürü Abidin Gökhan, "2010 yılı mayıs ayından itibaren yayın hayatına başladığımızdan beri Hakkın ve Hakikatin sesi olduk. Kimi zaman maddi olarak çok zor anlar yaşamamıza rağmen hiçbir zaman İslam`ın tasvip etmediği reklamları almadık." dedi.
 
"Biliyorsunuz ki geçen ay on günlüğüne radyomuz kapanmıştı. Birileri radyonun kablolarını keserek hakkın sesini kısmak istedi, fakat Allah`ın izniyle yapamadılar ve yapamayacaklar." diyen Gökhan konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bazı dinleyicilerimiz bizi arayıp bu radyoyu dinledikten sonra kendime çekidüzen verdiğimi, başını örttüğümü, namaza başladığımı dile getirdiler. Bu bizim için dünya ve içindekilerin hepsinden daha hayırlı olduğunu ve bu radyonun açılmasına vesile olan tüm kardeşlerimizin de bu hayra ortak olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim. İnşallah bundan sonra daha da güzel programlarla sizlerle birlikte olacağız ve önümüzde ki mübarek Ramazan ayı içinde sizler için dopdolu bir Ramazan programı hazırladık."
 
Programda sahneye çıkan ilahi sanatçısı Bilal okuduğu ilahi ve ezgilerle katılımcıları mest etti. Daha sonra sahneye çıkan Van Rahmet Tiyatro ekibinin sergilediği "Doğru ve Yanlış Medya" adlı bir skeç programa renk katarken etkinlikte sahne alan Sevgi Pınarı Çocuk İlahi Grubu performansıyla göz doldurdu.(Cengiz Tan-İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir