• DOLAR 32.445
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2477.898
  • ...

BURSA - BTSO yönetim kurulu başkan yardımcıları Ali Hazır ve Mahmut Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan BTÇH Platformu Başkanı Bülent Erginal, nisan ayında göreve başlayan yönetim kurulunun çarşıyı daha iyi noktaya getirmek için desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydederek, \"Bursa`da tarihi çarşılar 600 yıllık geçmişe sahip. Her ne kadar AVM`lerin sayısı artsa da çarşılar her zaman özelliğini koruyacak. Biz de yeni yönetim kurulu olarak, bölgenin şehrimize daha yakışır hale gelmesi için çalışıyoruz. Ancak başta BTSO olmak üzere desteğe ihtiyacımız var\" dedi.

 

Erginal, konuşmasında, Bursa Alışveriş Şenliği, fuarlar, markalaşma, koza, ipek ve Cumhuriyet Caddesi`nin geceleri de ışıklandırılması konularında bölgenin ihtiyaç ve beklentilerini sıralarken, \"Özellikle de çarşıdan çıkan sanayicilerimizden ilgi bekliyoruz\" dedi.

 

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Hazır da, birlikten kuvvet doğacağını belirterek, BTSO`nun çarşı bölgesine her konuda yardıma hazır olduğunu söyledi. Hazır, fuarlar ve fuarcılık konusunda BTSO`nun şehre katkılarından söz ederek, \"Bursa`da yılda 22 fuar gerçekleştiriliyor. Her bir fuarda kentte yapılan konaklama sayısı artıyor, bu da doğal olarak otelcilik ve hizmet sektörlerinin gelişmesini sağladı. Şimdi Bursa Valiliği`nin önderliğinde kentin turizm potansiyeli daha da açığa çıkarılıyor. Böylece çarşı bölgesi yakın gelecekte daha da büyük önem kazanacak. BTSO, tüccar ve sanayiciye hizmet için var. Bölgenin gelişmesi için elimizden geleni yaparız\" şeklinde konuştu. (Fethullah Özsoy - İLKHA)