• DOLAR 32.367
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2325.254
  • ...
Erdoğan: Srebrenitsa`da Mazlumun Ahı Yerde Kalmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Herkes bilsin ki dünyanın neresinde olursa olsun hangi inanca, hangi etnik kökene, hangi mezhebe mensup olursa olsun mazlumların ahı da er yada geç çıkacak sorumlular mutlaka bunun hesabını verecektir`` dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, vefatından saatler önce hasta yatağında ziyaret ettiği Aliya İzzetbegoviç`in kendisine, ``Bosna size emanet. Buralar Osmanlı`nın bakiyesidir`` dediğini belirterek, ``Bosna bize emanettir, Boşnak kardeşlerimiz bize emanettir. Bu emaneti büyük bir hassasiyetle korumaya, Bosna Hersek`te barış için, refah için, huzur için her türlü katkıyı vermeye devam edeceğimizi de hatırlatmak istiyorum`` dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mısır`da Askeri Konsey`in açıklamasını eleştirerek, ``Maalesef Mısır`da belli kurallarla yola çıkıldıktan sonra bazı kuralların konulmuş olması, ihdas edilmiş olması Mısır halkının iradesine saygısızlıktır ve parlamenter demokrasi bunu asla kabul etmez. Mısır`da Askeri Konsey`in bu tür kararlar almak suretiyle halkının iradesini yok farz etmesi ve oluşan Parlamento`yu yok farz etmesi halkın iradesine karşı bir saygısızlıktır`` dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ``Samsun`da hayatını kaybeden kardeşlerimizle ilgili olarak gerekli her türlü soruşturma ve inceleme yapılıyor, yapılacaktır. İhmal varsa, kusur varsa sorumlular ortaya çıkarılacak ve gereken hiç tereddütsüz yapılacaktır. Ancak Samsun`da yaşanan acı hadiseyi, kendileri için, kendi siyasi hırsları için bir ranta dönüştürmeye çalışanlara da asla müsamaha göstermeyecek, asla fırsat vermeyeceğiz`` dedi.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir